< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 8 Ağustos 2018; 17:23:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 8 Ağustos 2018; 17:23:22 > |
R-10 demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Ben sana beni suçladın mı dedim şimdi?
Ben çevirmek isteyenlere yardımcı oldum yazdım. Ayrıca aksilik olmazsa yardımcı olduğum bir grup çeviriye başlayacak. Yakında konusu açılır burada. |
Fake o. Yazı fontları farklı. Photoshop ile düzenlemişlerdir muhtemelen. %100 çevirdim diyen adam 2.ci resimdeki satılık olan ürünleri de çevirmesi lazım ki isimler ve altyazıların fontları aynı. Keza Envanter ve Satılıklar kısmındaki yazı tipini de photoshop ile eklemiş. Sakın indirmeyin, %100 ihtimalle virüs barındırıyordur. Buna benzer başka sitelerde var. Aynısını yapıyorlar. İnsanları kandırıyorlar.
|
Tool ile açtım. Oyunda dil dosyaları farklı dizinlerde de mevcut. Ayriyeten resim dosyaları da bulunmakta ve onlarda editlenmeli.
Tool şurada:https://mega.nz/#F!CREBWIhK!oQpNH71m8ivlV-wan0qm9w İsmi Traductor İspanyolca site şu:http://www.clandlan.net/foros/topic/79978-peticiontraduccion-de-yakuza-0-pc/ Takip etmek isteyenler için. 1. Tool ispanyolca hazırlanmıştır. ![]() 2. Archivo > Nueva Traduction seçiminizi yapın. 3. Tool sizden bir dosya oluşturmanızı istiyor. İstediğiniz herhangi bir yere kaydedin. 4. Ayıklanmış dosya içinden çevrilmesi gereken dosyayı seçip aç tuşuna basın. 5. Tool size çevrilmesi gereken satırları getirdi. Çeviri yapın ve kaydedin. Son olarak işlem bittiğinde exportar ile dosyayı oluşturun. Oyuna gömülmesi için "PARC.Archive.Importer" programı ile gerekli par dosyasını açıp içine çevrilen dosyayı ekleyin ve kaydet tuşuna basın. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 8 Ağustos 2018; 23:36:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 13 Ağustos 2018; 0:14:13 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|