bu konuyu yanlış bir bölüme attığımı fark ettim o yüzden tekrardan paylaşıyorum. ilk öncelikle esenlikler. bu hesabı, yakuza 3-4-5, 6, 7, ishin ve diğer oyunlar için yama kurulması talebinde bulunmak için kurdum. saydığım oyunlar için toplarlı olarak yamalara rastlamadım bu yüzden bizzat hayranlar olarak yamalarını bizzat yapalım diyorum. konuya girecek olursak 0-1-2 çevirileri mükemmel olmasa da halledilmiş. Anadolustudios kiwami için çok iyidi. Ancak imkan serinin devamı çevrilememiş. En son yakuza 3 remastered'da kalmışlar. Eğer dosyasını bulan varsa burada paylaşabilir mi? Gerçi burada önemli sorun sadece dil çevirisi değil. Angarya işin olması yanında çeviri yapabilecek birçok insan var ve ben onlardan biriyim. asıl sorun, gördüğüm kadarıyla çeviri dosyalarını düzenleyecek tool bulunamamış. özellikle remastered serisi için yazılımcı şart gözüküyor. gelen şikayetlerde mesajların paragrafı aştığı söyleniyor. ki bu sorun kullandığım 3 çeviride de bulunuyor. gerçi okuduklarıma göre birkaç arkadaş program bulmuş ancak çeviri yapacak arkadaşlarla encrypt yapacak arkadaşlar buluşamamış. bu yüzden bu konuyu açıyorum. açıkçası yakuza 6-7-8 ve ishin için durum aynı mı şuan bir fikrim yok ancak eğer yakuza 0-1-2 altyapılarındaysa bize sadece gönüllü çeviri yapacak arkadaşlarda. eğer dilinize güveniyorsanız (japonca çevirebilen varsa efsane olur), tasarım yapabiliyorsanız ve yazılım yeteneğiniz varsa (en azından tool bilginiz varsa veya paragrafı düzenleyebiliyorsanız) çevirisinde öncü olalım. gerçi bu konuda sadece öncü oluyorum ancak tasarım için bile yardımcı olabilirim. katılım sağlamaktan çekinmeyin. okuduğunuz için teşekkürler! not: tek başıma remastered için çeviri yapmaya başladım. kendine güvenen sağlam arkadaşlarla devam edebiliriz. |
Bildirim