< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yalnız kalma korkusu
-
-
bulursun ya illa birilerini. koskoca üniversite sonuçta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapayalnız kalmak için istemen lazım en kötü okeye 4. Olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayle evi.
İlla birileri çıkar hocam dert etmeyin
herkes bundan korkar ama illa karşına birileri çıkar ilk hafta olmasa sonraki haftalar hatta arkadaş grubunda bile değişiklikler olabilir zamanla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ilk gün kafam o kadar bozuk ki anlatamam aynı bu düşünceler
kyk da 2. gunum 2 gecede de agladım ama nedeninibile bilmiyorum korkuyor muyum ailemi mi ozluyorum hicbir fikrim yok umarım gecer
Farklı bir şehirde yeni bir düzen kuran aşağı yukarı herkes aynı gemide hocam. Ama eminim birilerini bulabilirsiniz beraber bir şeyler yapmak için. Birkaç ay önce biz 2. sınıftayken kadın bir fizyoloji hocamız anlatırdı kendisi de yurda ilk yerleştiğinde oradaki bazı arkadaşları da sırf stresten ötürü amenore halinden muzdariplermiş mesela birkaç hafta boyunca. Bundan onlarca sene önce de benzer şeyler yaşanıyordu şu anda da öyle anlayacağınız. Eğer özel değilse hangi üniversite ve bölümdeydiniz hocam
-
Hocam alışılır inşallah diyeyim, aynı durum bende de zaten asosyal tarafım fazla daha da negatif olacak.
Alışman için 1.5 hafta veriyorum benzer şeyleri hissetmiştim senin kadar etkili olmasa da sonra da bırak başka memleketi başka ülkede homeless kalınca kahkaha atıyordum olm insan her şeye alışır unutma
İnsanın en kotu ve en iyi özelliği bir şeylere alismasidir
alışırsın hacı
-
Erkek adamsın kardeşim ağlamak yakışmaz
Seni çok iyi anlıyorum dostum benzer duyguları yaşadım burdaki çoğu kişi de yaşamıştır aynı duyguyu
Ama geçiyor sabret sen hiç uğraşmasan bile biri gelip seni bulur arkadaşın olur çevren genişler sonra bu yaşadığın tedirginlikler yavaş yavaş kaybolur ,geçici olduğunu bilirsen gerçekten düzelir her şey
İçinde biriktirme sakın ağla bu arada
Biriktirince daha kötü oluyor tecrübeyle sabit
ortalama bi uni de tıp hocam suanlık fena gitmiyor sehre yabancı hissetmiyorum arkadas konusunda da bi ekiple takılıyorum ama birazcık kendimi zorla oraya yama yapıyorum gibi hissediyorum çünkü onlar aynı yurtta kalıyorlar sınıfı genel olarak izlediğimdeyse zaten hemen hemen herkesin suanlık tek takıldığını fark ettim anında gruplasma olmaması guzel bir sey ailemi hala özlüyorum ama yapacak bir şey yok mutlaka alışmak zorundayım ilk hafta fena gecmedi umarım her sey hepimiz için güzel devam eder
Anladım hocam. Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim umarım hepimiz için güzel geçer dediğiniz gibi. Tanışıp kaynaşmak da zor değil hele ki şu zamanlarda. Herkes az çok yeni bir serüvene başladığı için sudan çıkmış balık gibi hissetmek normal şu anda. Arkadaş konusunda da eminim kafanıza uygun birilerini bulursunuz. Sınıf mevcudunuz kaçtı bu arada hocam? Bence tanışmanın en kolay yollarından biri ortak şeylerden bahsedip konuşma açmak sonra biraz sohbet ettikten sonra da isim falan sorup ilişkiyi sağlamlaştırmak. Amfide derse giriyorsanız oldukça kolay bir şey derslerle alakalı falan konuşmayı başlatabilirsiniz veya okulla alakalı herhangi bir şeyle Ama bir manada da derslere bayağı zaman gideceğinden her daim zaman kalmayabiliyor sosyalliğe. O dengeyi kurmaya bakın yani
-
kanki cinsiyet ne
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X