Şimdi Ara

yalnızlaştığını düşünmeye başlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum.İçimi dökmeye geldim aslında...
    Kendi çapımda bir insanım.Yalnız yer yalnız içer yalnız giyinir yalnız gezer.Eskiden biraz daha sosyaldim gerçekten insanlarla daha çok vakit geçirirdim.2008 den sonra ülkedeki sosyal yapının aşırı derecede bozulduğunu gözlemledim.Annem babam ve kardeşimle aynı evde 3 yıl gibi uzun bir süredir konuşmuyorum.Konuşmak istemiyorum, çünki ayrı dünyaların insanlarıyız.Ergen değilim günlük gazetesini okuyan fikirler adına belli başlı subjektif kararlar veren bir gencim.Çok farklı geliyoyorlar artık bana.Akşamları o televizyonun karşına geçip gerçek dünyadan kopmuş gibiler.Hep aynı espirilere gülüyorlar.Hep aynı şeylerden zevk alıyorlar.Tam bilindik moron gibiler.Anlaşabildiğim insan sayısı yok.İntiharı düşünmeye başladım.Okuldaki insanlarda aynı.

Hergün futbol muhabbeti, acun muhabbeti, dizi muhabbeti.Çok sıkıldım.Aşık olduğum kızın arabeks rap dinlediğini bu dünyaya sadece üremek için gönderildiğini düşünmeden edemiyorum.Kızlardanda soğudum beyler.Sokağa çıkıyorum herkes yabancı herkes gözünün içine bakıyor.Güzel bir dünya değil ben burda yaşayamam.Güzel insanları bana geri verin.Duygusala bağlıyorum bazı günler.Hiç konuşmadan saatlerce caddeyi izliyorum.Ne yapmalıyım beyler dayanamıyorum artık.

• kaç yaşındasın ki,mesleğini edin,zaten hayat monotana bağlıcak,eşini bulup aile kurcan,cok bişey bekleme hayatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nelo Angelo

kaç yaşındasın ki,mesleğini edin,zaten hayat monotana bağlıcak,eşini bulup aile kurcan,cok bişey bekleme hayatta

19 yaşındayım, monotonluğun zirvesinde nasıl dayanacağım.
  • Sosyal yapının bozulduğu düşünen bir tek sen değilsin eminim çevrende senin gibi bir sürü insan vardır. Bir de insanlarla yakınlaştığında hepsinin öyle basit ve salak olmadığını görürsün.

Son olarak şunu cevapla sence neden böyle oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Sosyal yapının bozulduğu düşünen bir tek sen değilsin eminim çevrende senin gibi bir sürü insan vardır. Bir de insanlarla yakınlaştığında hepsinin öyle basit ve salak olmadığını görürsün.

Sistem ve yeni dünya yüzünden gibime geliyor.İnanırmısın çoğu insan cidden öyle ha diceksin ki yokmu bir tane yok vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyhan123

quote:

Sosyal yapının bozulduğu düşünen bir tek sen değilsin eminim çevrende senin gibi bir sürü insan vardır. Bir de insanlarla yakınlaştığında hepsinin öyle basit ve salak olmadığını görürsün.

Sistem ve yeni dünya yüzünden gibime geliyor.İnanırmısın çoğu insan cidden öyle ha diceksin ki yokmu bir tane yok vallahi.

Sistem ve yeni dünya düzeni.

Öncelikle yeni dünya düzeni, paranoyak kişilerin uydurduğu saçma sapan, gerçekliği olmayan şeyler. Önceden ruhlar yapıyor, daha sonra cinler yapıyor dediler en sonunda onların mantıksızlığını anlayıp gizli örgüt yapıyor herşeyi demeye başladılar.

Toplum bozuldu, sistem yaptı olayına gelince; her devirde böyle düşünen insanlar vardır. 2000'lerde yaşarsın 90'lar süperdir diyenler vardır. Ama 90'lara baktığın zaman insanlar yine toplum bozuldu diye ortalıkta dolaşırlar bir kısmı da 80'ler harikaydı der. 80'lere gidersin yine toplum bozuldu diye bağıranlar vardır, ama bir kısım hep 70'ler harikaydı derler.

• 7/24 pc başındasın neyin kafası bu televizyona kitlenmişler diyor
  • Bu adam iyi değil ölür yakında.
  • Yolun başındasın daha koyverme kendini
  • quote:

Merhaba forum.İçimi dökmeye geldim aslında...
    Kendi çapımda bir insanım.Yalnız yer yalnız içer yalnız giyinir yalnız gezer.Eskiden biraz daha sosyaldim gerçekten insanlarla daha çok vakit geçirirdim.2008 den sonra ülkedeki sosyal yapının aşırı derecede bozulduğunu gözlemledim.Annem babam ve kardeşimle aynı evde 3 yıl gibi uzun bir süredir konuşmuyorum.Konuşmak istemiyorum, çünki ayrı dünyaların insanlarıyız.Ergen değilim günlük gazetesini okuyan fikirler adına belli başlı subjektif kararlar veren bir gencim.Çok farklı geliyoyorlar artık bana.Akşamları o televizyonun karşına geçip gerçek dünyadan kopmuş gibiler.Hep aynı espirilere gülüyorlar.Hep aynı şeylerden zevk alıyorlar.Tam bilindik moron gibiler.Anlaşabildiğim insan sayısı yok.İntiharı düşünmeye başladım.Okuldaki insanlarda aynı.

Hergün futbol muhabbeti, acun muhabbeti, dizi muhabbeti.Çok sıkıldım.Aşık olduğum kızın arabeks rap dinlediğini bu dünyaya sadece üremek için gönderildiğini düşünmeden edemiyorum.Kızlardanda soğudum beyler.Sokağa çıkıyorum herkes yabancı herkes gözünün içine bakıyor.Güzel bir dünya değil ben burda yaşayamam.Güzel insanları bana geri verin.Duygusala bağlıyorum bazı günler.Hiç konuşmadan saatlerce caddeyi izliyorum.Ne yapmalıyım beyler dayanamıyorum artık.

Seni çok iyi anlıyorum ve sana tavsiyem: bir psikiyatrist ile görüşmen ve burada yazdıklarını ona da anlatman olacak.

• aslında sende onlar gibi olmak istiyorsan fakat olmayınca daha da dibe batıyorsun.
    Onları saçma sapan olarak görüyorsun ama kafanda her zaman onlar var.

Kendine hobiler edin.
    İngilizce ögren ve fitness'a yazıl.
    Keşke 19 yasında olsam
  • quote:

quote:

quote:

Öncelikle yeni dünya düzeni, paranoyak kişilerin uydurduğu saçma sapan, gerçekliği olmayan şeyler. Önceden ruhlar yapıyor, daha sonra cinler yapıyor dediler en sonunda onların mantıksızlığını anlayıp gizli örgüt yapıyor herşeyi demeye başladılar.

Toplum bozuldu, sistem yaptı olayına gelince; her devirde böyle düşünen insanlar vardır. 2000'lerde yaşarsın 90'lar süperdir diyenler vardır. Ama 90'lara baktığın zaman insanlar yine toplum bozuldu diye ortalıkta dolaşırlar bir kısmı da 80'ler harikaydı der. 80'lere gidersin yine toplum bozuldu diye bağıranlar vardır, ama bir kısım hep 70'ler harikaydı derler.

Bana farklı geliyor tabiki dediğinde doğru ama dayanılmaz olmaya baladı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana farklı geliyor tabiki dediğinde doğru ama dayanılmaz olmaya baladı

Sosyal geri çekilme yaşıyorsun.

Büyük ihtimalle depresyondasın. Bir uzmana görün bence.

• geçen aynı düşünceler bendede oldu ankarada kızılayda terasta yemek yiyodum yoldaki insanları izlemey başladım ve şunu anladım kalabalıklar içinde yanlızız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.