Şimdi Ara

Yalova Üniversitesi ( HUKUK )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar merhaba yalovayı tercih sırasına yazacağım gelme ihtimali yüksek bana oradaki arkadaşlar yalovanın nasıl bir şehir olduğunu yada okuyanlar temeli atılan kampüs ve merkezi yerleşkenin ne durumda olduğunu söyleyebilir mi ?

• insaat devam ediyor cinarcik yolunda. 2-3 sene icinde biter herhalde ama yalova ogrencinsehri degil bence..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastnight

insaat devam ediyor cinarcik yolunda. 2-3 sene icinde biter herhalde ama yalova ogrencinsehri degil bence..

neden yani bir de aklıma takılan yurtlar nasıl uygun fiyatlı mi şehir filan pahalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece.puskevit

quote:

insaat devam ediyor cinarcik yolunda. 2-3 sene icinde biter herhalde ama yalova ogrencinsehri degil bence..

neden yani bir de aklıma takılan yurtlar nasıl uygun fiyatlı mi şehir filan pahalı mı ?

sehir pahli degil. yurtlar var ama fiyatlari bilmiyorum cogu cemaat yurdu zaten. kisin yapilacak fazla etkinlik yok yalova yazin canlanan bir sehir

• quote:

quote:

quote:

sehir pahli degil. yurtlar var ama fiyatlari bilmiyorum cogu cemaat yurdu zaten. kisin yapilacak fazla etkinlik yok yalova yazin canlanan bir sehir

kışın bursaya geçerim orada da akrabalar var ama aklıma takılan 2013-2014 eğitim yılında kampüsün açılacağı söylendi

• quote:

quote:

quote:

quote:

kışın bursaya geçerim orada da akrabalar var ama aklıma takılan 2013-2014 eğitim yılında kampüsün açılacağı söylendi

o insaat bitmez herhalde daha 2 hafta once yanindan gectim de zor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o insaat bitmez herhalde daha 2 hafta once yanindan gectim de zor

hocam hukuk fakültesi nerede eğitim görüyor biliyor musunuz ?

• quote:

sdsdfs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 25 Ocak 2016; 2:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Doğma büyüme Yalovalıyım. Daha yüksek yerler tutmasına rağmen Yalova Hukuk tercih edicem bu sene. Şuanda kampüs yapılıyor ve duyduğuma göre bu sene hukuk öğrencileri yeni yapılan binalarda eğitim görecek. Yalova gayet yaşam standardı yüksek bir şehir. Sahili çok güzeldir, sosyal ortam olarak sahil ve marina var, iki tane avm var ve şuanki hukuk fakültesinin 100 metre ilerisine bir avm daha yapılıyor. Ulaşım sorunu sıfır nerde kalırsan kal heryere yürüyerek bile gitme imkanın var. İstanbul,Bursa ve Kocaeliye 1 saat uzaklıkta sabah kalkıp gezmeye gider akşam da evine,yurduna dönebilirsin. Dershane hocalarımız söylemişti İstanbul ve Marmara hukuktan hocalar derslere geliyormuş. Eğer İstanbulda bir hukuk fakültesi tutmuyorsa Marmaradaki Kocaeli,Bursa,Sakarya Hukuk fakülteleriyle kafa kafaya gider. Büyük bir şehirden geliyorsan Yalova'da ilk zamanlar sıkılabilirsin. Termal gibi güzel bir kaplıca mekanı var. Kışın bile gidip açık havuza girebilirsin. Sıkıntılarından bahsedecek olursam Yalova Hukuk yeni olduğu için sistem tam oturmamış bazı aksaklıklar olabiliyormuş sınav notları açıklama, sınav tarihleri vs... Eğitim görülecek binada belirsizlik var dediğim gibi bu sene yeni binalara geçilebilirmiş ama geçilmeyedebilir. Kalacak yer konusu 3 tane cemaat bir kaç tane özel ve bir kyk yurdu var diye biliyorum. Eğer ev tutacaksan kiralar 500 TL civarı bizim mahallede :))

hocam gerçekten çok yararlı bir bilgi oldu mersinden geleceğim adı büyükşehir olsa büyük bir şehir olmaktan çok uzak burası da ilk başlarda yurtta kalmayı düşünüyorum zaten ev pahalıymış zaten bir yerleşşek iyi olacak 3 tane büyük şehre yakınlığı da çok iyi sahil kenti olması daha iyi

• Arkadaşım yalova hukuk tercih edicem demişsin geldimi eğer geldiyse netlerin nasıldı zahmet olmazsa yazar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 19 binle kaldım seneye burasıda oluyodu aklıma ben ya aklıma ...

• bu sıralamaya ben kaç senemi veriyorum da olmuyor ama herşeyin hayırlısı sonunda çok daha iyi yerler olur inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.