Selam arkadaşlar Yamaha BWS100 hakkında bilgisi olan ve yedek parçalarını nasıl bulabilirim bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.Saygılar
bws 100 2 zmanlı ve 7 hp olan bir scooterdır. ve 100 cc sınıfında en sağlam olan ve tutulan motordur.yedek parçası boldur ve zaten kolay kolay bir şey olmaz yol tutuşu iyidir ve toprak zeminlerde rahatlıkla gidebilirsibiz. ivmelenmesi çok iyidir. 0-60 km/h yaklasık 4-5 saniyede çıkıyor ve torque u yüksek oldugu için hiç bir yokuşta bırakmaz 2 zamanlı olduğu için 4 zamanlı motorlara göre biraz fazla yakar km de 8-9 ykr kadar.ama verilen paranın sonuna kadar hakkını çıkaran bir motordur. 0 km fiyatıda 2890 YTL
daha sorucağın sorular olursa pm yada burdan sorabilirsin.
Mokoko arkadaşım ilgin için Teşekkür ederim.Benim sormak istediğim BWS 100 motorlarının Orjinal yedek parçalarının fiatı hakkında bilgi ve varsa internet adresleri.Saygılar
Benim sormak istediğim BWS 100 motorlarının Orjinal yedek parçalarının fiatı hakkında bilgi ve varsa internet adresleri.Arkadaşlar bu konu hakkında yardım edecek bir arkadaşımız yokmu aramızda.Saygılar
öncelikle nerde oturuyorsun sen?
Ben şu anda Konya,da oturuyorum.Acil yardımlarınızı bekliyorum motoru yeni aldım.Sevgiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme