Şimdi Ara

Yamaha PSR-E433 org için adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yamaha PSR-E433 org için adaptör araştırıyorum. 1 resimdeki bende olmayan orjinal, 2.ve 3.resimdekiler elimdeki uyumlu olduğunu düşündüğüm adaptörler.Yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safsiyah -- 24 Ocak 2018; 11:4:55 >

• 1,5A=1500mA 3. resimdeki adaptör ucu da tam uyarsa uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi-kaplan

1,5A=1500mA 3. resimdeki adaptör ucu da tam uyarsa uygundur.

Bilgi için teşekkürler.Orgu henüz teslim almadım ,teslim alirken deneyeceiim. Bazı resimlerde de orjinalinde 12v 1A olarak görünüyor.İkisi ile de çalışır diye düşünüyorum insallah problem vermez
  • Her zaman 1.5 amper akım çekmez , dolayısıyla 1 amper olan adaptörle de çalışır.

Ama 1.5 A kullanmak en güzeli tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Her zaman 1.5 amper akım çekmez , dolayısıyla 1 amper olan adaptörle de çalışır.

Teşekkürler.. Orjinalinde + > - olarak gösteriyor. Elimdekilerde - < + olarak görülüyor problem yaratır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsiyah

quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Her zaman 1.5 amper akım çekmez , dolayısıyla 1 amper olan adaptörle de çalışır.

Teşekkürler.. Orjinalinde + > - olarak gösteriyor. Elimdekilerde - < + olarak görülüyor problem yaratır mı?

Resimlerden kontrol ettim, orjinaldekine uygun ortası artı + uç.
  • mavi-kaplan M kullanıcısına yanıt
    Aynı işaretten, orgun arkasındaki sokettede vardır,, tam emin olduktan sonra bağlantı yapınız,,,
    son seslere yaklaştıkça 1.5A çekmeye başlar,, onun haricnde normal duyacak kadar kullanımda 1a ya bile anca yaklaşır diye düşünüyorum..
    >eksi-- > (x < ++artı ,, olarak gösteriyorsa, orta uç artı, dış uç eksi olmalı.
    >artı++ > ( x < -- eksi olarak olarak gösteriyorsa, orta uç eksi, dış uç artı olmalı.
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Elimdeki adaptörlerle bir problem yaşamadım.Bilgi için teşekürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.