Bildirim
Yamaha PSR-E433 org için adaptör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1,5A=1500mA 3. resimdeki adaptör ucu da tam uyarsa uygundur. -
quote:
Orijinalden alıntı: mavi-kaplan
1,5A=1500mA 3. resimdeki adaptör ucu da tam uyarsa uygundur.
Bilgi için teşekkürler.Orgu henüz teslim almadım ,teslim alirken deneyeceiim. Bazı resimlerde de orjinalinde 12v 1A olarak görünüyor.İkisi ile de çalışır diye düşünüyorum insallah problem vermez -
Her zaman 1.5 amper akım çekmez , dolayısıyla 1 amper olan adaptörle de çalışır.
Ama 1.5 A kullanmak en güzeli tabi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Her zaman 1.5 amper akım çekmez , dolayısıyla 1 amper olan adaptörle de çalışır.
Teşekkürler.. Orjinalinde + > - olarak gösteriyor. Elimdekilerde - < + olarak görülüyor problem yaratır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: safsiyah
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Teşekkürler.. Orjinalinde + > - olarak gösteriyor. Elimdekilerde - < + olarak görülüyor problem yaratır mı?
Resimlerden kontrol ettim, orjinaldekine uygun ortası artı + uç. -
Aynı işaretten, orgun arkasındaki sokettede vardır,, tam emin olduktan sonra bağlantı yapınız,,,
son seslere yaklaştıkça 1.5A çekmeye başlar,, onun haricnde normal duyacak kadar kullanımda 1a ya bile anca yaklaşır diye düşünüyorum..
>eksi-- > (x < ++artı ,, olarak gösteriyorsa, orta uç artı, dış uç eksi olmalı.
>artı++ > ( x < -- eksi olarak olarak gösteriyorsa, orta uç eksi, dış uç artı olmalı. -
Elimdeki adaptörlerle bir problem yaşamadım.Bilgi için teşekürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X