Bildirim
yamaha ybr 125
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kampanya yok. Peşin alımda bir miktar indirim yaparlar. -
Teşekkürler. Bugün bayiye gittim. Sıfırına 4.750 tl istedi. 2.el vardı 2014 model 4000 km. 4.300 tl istedi. 2.el mantıklı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peşinde 4400 liraya kadar inerler. 100-200 lira için 2.el almak mantıksız. -
Bayağı uğraştık inmiyor adam. Tüm masraflar dahil 5.150 tl yi buluyor
Arkadaşlar ben yeni konuyla kirletmeyeyim etrafı. Ybr 125 düşünüyorum ben de. Tüm korumalarla birlikte motorun yarısından fazla para gidecek. Motoru korumaları en uygun şekilde nereden almamı tavsiye edersiniz? Ayrıca ybr 2014 beyaz almak istiyorum. Şekli ve performansı hakkında ne düşünüyorsunuz bilgi verir misiniz? -
Şimdi bir ybr değil ama ben 2200 liraya 2. El japon a dahi param yetmediği için sıfır mondial aldım
Az yakıyor, konforlu, parçası ucuz bakımı ucuz yani bir düşünün derim masraflar dahil 5 bin lira da çok ama çok Pars
CBF 150 Derim. 2. El 10 bin kmye kadar yolu var bakımları zamanında ve düzgün yapılmışsa. Ayrıca ybr 4000.de 2.ele o kadar verene kadar biraz daha bekle sıfırı al daha iyi bence... Bir de arora ars-180 c var. 197 cclik bir motora sahip ama ben hayatımda böyle bir çin motor görmedim. Mondialda falan olsa çin motorlara karşı önyargı yıkılır size o kadar söyleyeyim. Ybr-apache karışımı birşey.. -
Bir yakınımda mondial var servisten hiç memnun değil. Tabi bir elin parmağı bir değil ama ybrnin sorunsuzluğu, pratik oluşu güven veriyor. İkinci ele bulaşmak istemiyorum. Sonuçta işin uzmanı değilim ve günde 100 km hatta daha fazla kullanacağım.
Ayrıca ybrnin beyazını sevdim :) Siz nasıl buluyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: subsub
Bir yakınımda mondial var servisten hiç memnun değil. Tabi bir elin parmağı bir değil ama ybrnin sorunsuzluğu, pratik oluşu güven veriyor. İkinci ele bulaşmak istemiyorum. Sonuçta işin uzmanı değilim ve günde 100 km hatta daha fazla kullanacağım.
Ayrıca ybrnin beyazını sevdim :) Siz nasıl buluyorsunuz?
Beyaz ybr güzel tabiki ya bu iş şans işi tamamen.
Ben günlük 20 km yapıyorum gayet hesaplı hatta forumda konusu var inceleyin derim
bende ybr 2011 var çok memnunum. pişman olmazsın.
ama toplam masraflarla 5000 tl vermek banada fazla geliyor.
temiz 2. el bakmanı tavsiye ederim.
ben 3000 e almış 200 sigorta + 90 noter ücreti ile halletmiştim -
Yardımlar için teşekkürler. Korumalarla birlikte 2. el cbr 250 ye denk gelecek ama yapacak bir şey yok. Önce ybrde öğrenelim belki ilerde yükseltirim. Zaten 250cc üstüne çıkacağımı sanmam. Hız merakım pek yok. Yakın şehirlere gideren yeterli gelir diye düşünüyorum.
Bende Eylülde sıfır ybr 125 aldım ama pişman oldum. Yok başlangıç motoruymuş bilmem ne. Motorun pek canı yok, otobana felan çıkınca rezil oluyosun. 90dan sonra titreşim çok oluyor yani sürekli olarak 80-90 gidebilirsin. Bunlada uzun yol çekilmez. Supersport tipi isteyenler ve kendilerine güvenenler direk cbr250r ile başlasınlar hiç 125 liklere bulaşmasınlar.
2. el ybr 125 i aldım arkadaşlar. 2014 model 4000 km. beyaz renkte. noter 101 tl olmuş. sigorta çok yüksek çıkıyor ilk motorum olduğu için dediler. yarın teklifleri alacaklar kaç lira olursa olsun yapacaz artık. 230 tl sigorta çıkıyor şimdilik.
önünde koruma demirleri vardı. arkaya çanta alacam fikri olan var mı? -
shad 40 37 kullandım fazla para. maxim al yeter
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Motordan memnun musunuz? İnternetten falan baktım ama henüz beyaz ybr görme- deneme şansım olmadı. -
Güle güle kullanın, Allah kazadan beladan korusun.
Motor yağı değişimlerini aksatmayın, Katalogdaki değerlere uyun. Her 2000km'de bir yağ değiştirin diyorsa 2000km'yi asla geçirmeyin. Yağ değişiminde kazık yemeyin >http://forum.donanimhaber.com/m_99138461/tm.htm
Zaten motorun temel bakımları hava filtresinin temizliği veya değişimi bir de yağ değişimi.
http://motosikletliyasam.wordpress.com/2011/05/30/uzun-donem-yamaha-ybr-125-esd-kullanim-izlenimleri/
-
Ikinci ele yonelin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X