Şimdi Ara

Yamaha YZF R25 başlangıç motoru olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Senedir aktif scooter kullanıyorum ilk vitesli motorumu alıcam al sat yapmayı sevmiyorum o yüzden rs200 gibi bi başlangıç motoru alıp bidaha satmakla uğraşmak istemiyorum r25 ile başlayabilir miyim

• ben 2024 aralık ayında sıfır bilgi ve sıfır tecrübeyle mt25 ile başladım bu serüvene. istanbul trafiğinde çok kıvrak bi makinaymış çok memnunum bu konu da r25 bu kadar kıvrak olmayabilir bunu söyleyebilirim.

gayet güzel bi süreçti ama şöyle bir detay var ben 36 yaşındayım, yaşın vermiş olduğu bi sakinlik var (çevreyoluna çıkana kadar), yıllardır araba kullanıyorum trafikte neler olabileceğini ön görerek temkinli kullanıyorum, trafikte gördüğü kadarıyla benim gibi kullanıcı çok az bunlarda çok önemli detaylar aslında.

cevap vermek gerekirse bu tamamen kullanıcıya bağlı bir durum.

• rinnux R kullanıcısına yanıt
    Kasım gibi Sınava girip ehliyetimi aldım ve Aralıkta da 2020 model R25 aldım ve daha öncesi hiç motosiklet tecrübem yok.
    Al sat yapmıcam diyorsun ama belli zamandan sonra değiştirmek isteyeceksin o yüzden rs200 nazaran R25 daha iyi piyasası var motorunu değiştirirken daha rahat satıp yeni motorunu alırsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha YZF R125 Nasıl Bilirsiniz?
    12 yıl önce açıldı
    Başlangıç için r25
    7 yıl önce açıldı
    YAMAHA YBR MOTOR FİYATLARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.