Bildirim
Yan ayna titremesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GittiGidiyorBHD 60 WATT SICAK MUM SİLİKON TABANCASI ANAHTARLI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/bhd-60-watt-sicak-mum-silikon-tabancasi-anahtarli_pdp_558035813?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=429064490081&utm_term=100119262936&ga_prodid=558035813&ga_merchantid=128514861&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAjw2a32BRBXEiwAUcugiAB0UFV5WwqQvZxFWpMyO8Q4cPek8BqRAi2-NVoX_RcbAy93uPW9UxoC9C0QAvD_BwE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orjinal alip takacaksiniz.Aynanin iç kisminda kurşundan yapılmış ağırlık parcasi var.gva yan sanayi marka.Yan sanayi ürünlerde genelde o döküm parca olmuyor,ondan titriyor.Kendi aracim erada da öyle idi titriyordu.2 tane orjinal ayna aldim taktim sorun halloldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yan sanayi olduğu için titriyor, orjinal alırsanız sıkıntı kalmaz -
Aynanın tamamı titriyorsa bağlandığı vidayı sıkabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yan sanayi aynaların çoğu titriyor benim araç da sağ kapı değişmiş ayna da değişmiş yani motoru ilk çalıştırınca titriyordu çıkma parça ile değiştirdim düzeldi vida sıkmak ile olmuyor denedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X