Şimdi Ara

YAN SANAYİ WİİMOTE+NUNCHAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece 2 kişi oynandığında kullanılacak. Super Mario oyunları için wii mote, Pes, NBA gibi oyunlar için ise bir tane orjinal classic controller ısmarlıycam Amazon'dan..

Fakat orjinal Wii mote'lar biraz tuzlu.. Yan sanayi nunchak ile beraber satılanlar var.. fiyat uygun.. ama yorumlar çok kafa karıştırıcı kimi çok memnun, kimi hiç çalışmadığından şikayetçi..

Ne tavsiye edersiniz.. Sıfır yan sanayi wi imote 'u yoksa 2. el orjinal mi? Dediğim gibi sadece 2. kişi oynadığı zaman kullanılacak

• Ben de Tasco nun Nunchuck ve Classic Controller'ını almayı düşünüyorum aynı sorular benim de kafamda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çinden aldım nunchuck + remoote 15$ olanlardan, kesinlikle önermem. Nunchuck bozuldu zaten kumanda da geldiğinde A tuşu takılı kalıyordu hep.

Tek faydası oldu yan sanayi motion plus eklentisi orijinal remooteda sürekli kalibrasyon isteyip duruyordu yan sanayi kolda sorunsuz çalışıyor :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten degil ama getirten birinden elden orjinal olmayan iki tane remote ve nunchuck aldim bir ay içinde dördü de bozuldu
  • anladım arkadaşlar, ilginize teşekkürler.. 2. elde olsa orjinal almak lazım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 20 Şubat 2014; 8:15:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yan sanayi katalizör ömrü.
    9 ay önce açıldı
    Orjinal yan sanayi far farkı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.