Şimdi Ara

Yan sanayi katalizör ömrü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Ikinci el benzinli hyundai i30 aldim aldiktan sonra motor sesinden katalitik konvertorun bosaltilmis olduğunu fark ettim. Muayeneye 1 ay kaldiği icin yan sanayi katalizor taktik. 8 bin liraya.
    Bu araçlarda 2 katalizor var birincisi motora yakin buyuk katalizor bunu i30 icin uretilmis olan yan sanayi olanini taktik euro4 olanini diger kucuk katalizoru ise universal olanlarindan taktik.
    Sorun şu sizde eger yan sanayi katalizor kullandiniz mi, kullandiysaniz bu yan sanayi katalizörde katalizor erimesi tikanmasi gibi problemler yaşadiniz mi? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
    Açikcasi katalizor eriyip egzozu tikayip motora zarar vermesinden korkuyorum. Araçta lpg yok. 1.6 gdi benzinli motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asd1234dsq -- 14 Mayıs 2024; 17:44:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Katalizöre birşey olmaz. Ömrü araç ömrü kadar. Büyük ihtimalle hurdası iyi para ediyor diye sökmüşlerdir. Belkide çaldılar. Bu ara çok popüler katalizör çalınması.

Partikül filtresinin hurdası para etmiyor ama katalizör çok değerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 14 Mayıs 2024; 19:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi orjinal katalizor 200 bin km gitmesi gerekir motorun ateşleme sisteminde bir problem yoksa ama orjinal parca cok pahali olduğu icin yan sanayi taktik acikcasi icindeki seramigin eriyip dagilip egzozu tikamasindan korkuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 sene anca gidiyor o kadar bile değil çoğu zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orjinal yan sanayi far farkı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.