Şimdi Ara

Yani 3 haftada nasıl 7 puan kaybedilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün Türkiye gördü.Ama Bilic'i tebrik ediyorum.Antep Maçındaki marifetini yine gösterdi bu kadar insanı milyonlarca beşiktaşlıyı yine hüsrana uğrattı ya...Olmaz böyle bir şey ya,bıraksın yani Bilic ben dünyada daha antrenörlük yapmıyacam desin,yapamaz ya yok böyle bi antrenörlük böyle bir şey yok ya.Ya bu Beşiktaşlılara yazıktır ya...Biz başka bir şey istemedik.Avrupa istemedik,Türkiye Kupası istemedik 6 yıl oldu bi maç istedik bi şampiyonluk istedik ya.Almış olduğumuz şampiyonluğu Bilic tuttu verdi yaa,biraz Allah'tan korkar insan kardeşim ya,ben bilmiyorum bu işi yapamıyorum de ya.Sergen'e bırak bi başkasına bırak ya.Nedir bu ya ayıptır ya,yani hakketen böyle bir şey yok ya dalgamı geçiyo bizle ya,antep maçını ver bu maçı ver böyle bir şey olabilirmi ya.Hakketen insanlar ölecek ya kalp krizi geçirecez ya.

Ya yönetim mönetim bilmiyorum kardeşim ya beşiktaşı bu hale niye götürdü bunlar ya,yok böyle birşey yok abi ya allah aşkına yok ya aldığımız şampiyonluğu verdik ya bütün taraftarlar sadece şampiyonluğu istedi ve aldıkta şampiyonluğu 3 hafta önce ya böyle bir şey olurmu ya böyle bi şey olmaz ya.Ya ben hakemi makemi bilmem arkadaş maçı bilic verdi arkadaş başka bir şey değil...Ya yanlışları değişikliklerde yaptı abi ya saçma sapan değişikliklerle şampiyonluğu verdi ya böyle bir şey yok abi ya yazıktır günahtır ya insan biraz elini vicdanına koyar allahtan korkar insan ya.Ya değişikliklerin hepsi yanlış takımı yaktı yine 3.olduk yakıştımı bize ya.

Ya o adam nasıl kalabilir ya görevde onun Ümraniye'ye gitmemesi lazım kardeşim ya,diyecek ki ben bir daha beşiktaşlıların yüzüne bakamam bu akşam pılısını pırtısını toplayıp doğru şey sloven slov hiç neresi orası bilmiyorum hırvatistana yaa hakketen olmaz böyle bir şey ya.Abi yazık bu insanlara yazık yaa.Bu insanlara 3 senedir bir şey verilmedi ya bu sene inandık bi şampiyonluk istedik abi başka bir şey istemedik ya abi aldığımız şampiyonluğuda verdik sokağa çıkacak halimiz kalmadı abi ya yazık günahtır ya bi camianın kaderiyle bu kadar oynanırmı ya günahtır ya.

Ya valla bilmiyorum yani.yani bugün ben bi faciayım hakketen bi faciayım kendim patlayacam hakketen patlıyacam yazık günah ya insanlar ağlıyo abi ya böyle bir şey olamaz ya,abi aldık ya şampiyonluğu aldık hakemleri falan bi kenara bırak bitti abi o kadarda buraya kadar iyi geldik son haftalar kötü oyunlada olsa 3 puan almamak elde değil ama bi değişiklik,bi değişiklik daha şampiyonluğu galatasaray'a verdik ya bu sene yine 3.olduk tamam ya yazıktır günahtır ya...

• bkz.Bilic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albayrak

• Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ediyorum uzulmyi hak etmediniz ama ruhsuz takım yüzünden sizlerde mutsuz oldunuz sizin canınz sağolsun

• Teşekkürler.Alıştık artık napalım.
  •  Yani 3 haftada nasıl 7 puan kaybedilir

• Konu başlığını değiştirelim adminler, bi üye kendini 3 günde nasıl banlatır diye yapalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Konu başlığını değiştirelim adminler, bi üye kendini 3 günde nasıl banlatır diye yapalım

4-5 tane fake hesabı vardı bunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.