Şimdi Ara

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
19
Favori
29.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 haftadır ilgisiz davranışınız sebebi ile VodafoneNet den yeni başvuru yaptım, bugün de kurulum yapıldı. Modemi iade etmek için gerekli numara veya adres bilgisini verirseniz uygun olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xdsl numaramı öğrenmek için özel mesaj gönderdim @PelicellTelekom cevap verir misiniz özelden?

• PelicellTelekom kullanıcısına yanıt

cevap verirken adammı seçiyorsunuz @PelicellTelekom

fayik karaer tt ekibi geldi reset atıp yeniden kurduk dedi gitti ama halen internet yok. (eve gelen genci tekrar aradım pelicell aktivasyon yapmalıdır kurulumu yaptım dedi şimdi aradım onu tekrar)

caner yüce içinde PPPoE Kullanici adi ve şifremi atar mısınız... sms olarak bekliyorum an itibariyle

• Merhaba abone no; 3400064248

İşimize gücümüze bakamıyoruz yazıktır, bir haftadır mağdur durumdayız.

Normalde saha ekipleri Zonguldak’ta hızlı bir şekilde aksiyon alıyor bilgilerimi tekrar iletirseniz, aciliyetimi bildirdiğinizde gerekli işlemi yapacaklarını düşünüyorum.

Bu şehir o kadar yoğun bir şehir değil, internetim hala yok dsl aktif değil yardımcı olun artık.

• Aciliyet bildirmenizi rica ederim.

• xdsl no'yu da kafasına göre adam seçerek veriyo. herkese whatsapptan yaz işte xdsl numarasını.. sanki şahsi malı xdsl no'lar.. senin o numaraları saklamaya hakkın yok. hukuğun düzgün işlediği bir ülkede şimdiye kadar çoktan tepelerine binerlerdi bunların. ben gerekli bütün kurumlara şikayetimi yaptım. göreceğiz bakalım sonucu..

google'dan tek yıldızı verip 7 günlük kesintiyi yazmayı da unutmayın. kesinti günlerinde muhatap bulamadığımızı, fatura göndermediklerini vs hepsini yazın oraya da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

xdsl numaramı alayım

abone no: 3400035184

• Arkadaş tüm aksilikler sizin firmanızımı buluyor geçen 3 ay önce Eylül ayındaki 5 günlük kesintide bahaneniz kazı çalışmalarında merkezimizin hat bağlantısının kablosu zarar verilmiştir dediniz o yüzden hizmet sağlamıyoruz dediniz şimdi 1 haftalık kesintide ise Türk telekom hatasından dolayı xdsl hatlarınız iptal edilmiştir diyorsunuz ben böyle sorunları hiç bir farklı firmada yaşamadım şu zamana kadar hizmetini deniyimlediğim ve kullanmış olduğum firmalar şunlar türknet milenicom poyraznet Türk telekom gibirnet hiç birinde böyle aksilikler yaşamadım artık bu iş trajediye doğru gidiyor yazık şu devirde kullanıcılarınızın yaşadığı mağduriyet haddi ve hesabı geçti artık bir ara sizi arkadaşa tavsiye etmiştim firması geçişi onaylasa idi şimdi oda mağdur durumda olacaktı iyiki geçişi onaylamamışlar diye şimdi seviniyorum sayenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 14 Aralık 2023; 16:52:40 >
  • 1 saat oldu bana bu mesaj geldi ama halen internet yok, bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum.

Özel mesaj ile XDSL numaramı istedim @PelicellTelekom bilgi bekliyorum

Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu
  • Modeme reset attım internet var gözüküyor kullanıcı adı ve şifreyi modeme girdim internet yok

• cnryc34 C kullanıcısına yanıt

Eski modeme mi kurdular .

şifreyi daha önce değiştirdiniz mi

Modemin arkasındaki şifreyi dene

• o şifre değil hocam.. PPPoE kullanıcı adı ve şifresi arayüze girilen. sizin dediğiniz wifi şifresi

• Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu

bendeki hata bu; ISP kimlik doğrulayamıyormuş

isp dedigi internet servis sağlayıcısı yani bu pelicell-yaninet oluyor. Bunların sunucuları çalışmıyor işte.

• cnryc34 C kullanıcısına yanıt

hocam web için girdiğimiz bilgiler değilmi onlar, çalışmayan modem bende bu şekilde

• erturkmen kullanıcısına yanıt

Evet o, bendeki tc no@ pelicelltelekom şifrede tc numaranın son dört sayısı

• DSL'i yanıp interneti kırmızı olan herkesin durumu bu zaten. Dün benim de böyleydi bugün DSL sizlere ömür yine.

Telefonlara cevap verilmemesinin, WhatsApp ile hiçbir şekilde iletişim kurulmasını, tek muhatabın donanım haber formu üzerinden yazılan bir iki tane mesaj olmasının ve bu durumun kaç zamandır devam etmesinin muhatabı Türktelekom mudur? Eğer öyle ise size kötü bir haberim var, Telekom sizi de bizi de tanımıyor bile...

Bence ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim sözünün ete kemiğe bürünmüş halidir pelicell

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xdsl numaramı alabilir miyim?

Abone no: 3400064248

• düzenleme: isim benzerliğiymiş

bunlar toz deterjan da mı üretiyor ya? şaka gibi

sıvısı da varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 14 Aralık 2023; 18:32:1 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.