sizin portu kurtardılar o zaman. İyi olmuş ekstra aktivasyon ücreti ödemezsiniz. Bağlansinda thh ye müracaat edicem, ne olacak bakalım, hayırlısı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaninet (Eski Adı Pelicell) Ana Konu (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nasıl iptal edicez bunlardaki aboneliği?
İlgilenen yok, telefonları açan yok mesajlara cevap veren yok.
Bilen var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hattınız vdsl ise
iptal etmenize gerek yok yeni iss de başvuru yaptığınızda otomatik iptal oluyor.
Fiber ise
*Mng kargo anlasma kodu 875040954 ile karsi demeli olarak gönderebilirsiniz. * firmanın mesajı
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Aboneliğim vdsl hocam, kablonete başvuru yaptım ancak kablonetin sistemi farklı işler mi yine de iptal etmek için bir şey yapmama gerek var mı?
Örneğin odada iki adet tv ve internet çıkış prizi mevcut aynı prize mi yaptırayım kabloneti de?
haftasonu da geldi, 2 gün de öyle kaynatırlar. kesinti gün sayısı 10 olacak. hey maşallah brehh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://yaninet.com.tr/wp-content/uploads/2023/07/yann.png firma müşterilerini ne hale getireceğinin mesajını haftalar öncesinden vermiş bkz 😂
-
arkadaşlar kablonet 12 ay taahhütle aktivasyon ücreti istemiyormuş. Kurtuluş arayanlara şu kampanyaya bir göz atmasını öneririm. dsl, fiber, docsis tüm alt yapılarda geçerli.. hem de kablonet kamu kurumu galiba bu açıdan da iyi bence..
türksat kablo
Aramıza Hoş Geldin Kampanyası (12 Ay Taahhüt) | Kablohttps://www.turksatkablo.com.tr/tumkampanyalar-detay.aspx?q=aWQ9MTM0OSZiaW5hX2lkPSZkYWlyZV9ubz0mQkJLPSZzZWJla2VUdXJ1SWQ9JmFkcmVzPQ%3d%3d-4WeK8Scmd9s%3d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayareset.exe -- 16 Aralık 2023; 0:47:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlginç ben kablonet'i sadece kablonet tv şebekesi üzerinden docsis modem ile hizmet veriyorlar diye biliyordum. Ama Fiber üzerinden de hizmet veriyorlar galiba ama paketlerini tam anlayamadım, bir incelemek lazım.
-
-
Fiberde modem kirası oluyormu, malum @PelicellTelekom fatura göndermediği için neyin ne kadar ücretini ödediğimizide bilmiyoruz. Kablonet 40₺ modem kirası yazmış ve paket hızları daha düşük geldi.
Aktivasyon olmaması sebebi ve edevlet başvurusu ile fixnet daha iyi gibi görünüyor, kendi adıma 2 gün daha bekleyip olmadı Fixnet'e yeni başvuru yapıp temiz bir sayfa açmak daha iyi olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 16 Aralık 2023; 1:10:54 >
-
fiber hakkında bilgim yok. dsl kullanıcısıyım
fixnetteki ücretsiz kurulum ve aktivasyon kampanyası sadece fiber için geçerli bu arada... belki buraları okuyan birileri varsa dikkat etsin bu ayrıntıya
Aynen fiber için sadece öyleymiş, pazartesiye kadar bekleyelim bakalım.
-
-
Bu nasıl bir firma Allah aşkına hep suçu başkalarına atan;fakat kullanıcıların sorunlarına bile cevap vermekten aciz,hizmet veremeyen,haftalarca kullanıcılara vermesi gereken İnterneti veremeyen bir firma
eyv. baktım bende. kablonetin fiber hizmet verdiğini bilmiyordum. Onun da hizmet alanları kısıtlı. Fiyatta benim için yüksek. Bana iki sene 8mbps bile yetmisti. Kullanmadığım hıza boşa harcama yapmakta istemiyorum işin açıkçası.
İşin komik yanı iki sene 20 liradan sıfır sorunla hizmet aldım. 2 aydır 180 liraya yaşamadığımız kalmadı. İnsanın başına ne gelirse iyi niyetinden gelirmiş adamlar makul fiyata işimizi gördüler, haklarıdır diyip hiç olmazsa sorun çıkarmıyorlar diye kaldım. Eylül ul 21 inde 10line.nette wtsaap dan herseyi sormuştum sabah evrak atmadıkları için üstüne düşmemişim. Biyerlerimize demek ki 300 lira sıkışmış o zamandan 😄
Teşekkürler hocam bu kampanya şu an hayat kurtarır fakat bunlardaki halihazırda aboneliği nasıl iptal edeceğiz? Adamlara ulaşmak da imkansız resmen başımıza bela aldık. Taşıma olayı olmayacağı için bu da üzerinde durmamız gereken bir mesele, yukarıda kablonete geçiş başvurusu yapan arkadaş da aynı sıkıntıya dikkat çekmiş.
Modem kirasi dahil fiyatlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xdsl numaraniz varsa ilk gecisi deneyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurulum için aradılar bende yazlık adresim olduğu için orada olmadığımdan ötürü pazartesi gününe ayarladık süreçten haberdar ederim adresim de fiber hizmet alıyordum bu arada adresine gelenler bilgilenlendirir mi yeniden modem mi kuruluyor yapılan işlem nedir kısaca bilgilendirir misiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X