Şimdi Ara

Yanıyorr Logitech F710 Kablosuz Oyun Kolu - 153.99 TL - Bölgesel olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
7.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ürün Sakarya Kipa AVM deki Migrosta satılıyor. Bölgesel olabilir belki.
    Normal satış fiyatı 219.90, money club indirimi 65.90. Yani ürün 154 TL ye geliyor. Şuan kablolu logitech gamepad o fiyata satılmıyor. Almak isteyenler düşünebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurd4kul -- 3 Mart 2019; 22:13:39 >

• Bu ürünün piyasasina hakim değilim şuan güncel fiyati nedir bilemem ama yillar önce teknosalarda bir kaç gün 50 60 liraya falan satılmıştı. Millet şube şube geziyordu. Basliga bakıp gelince öyle bir şey sandım.
  • İkinci elleri bu fiyatta alacak olanlar için sıcak, önüne geleni alanlar için soğuk fırsat
  • 1 Ay öncede yine aynı fiyata satılmıştı.
    https://forum.donanimhaber.com/logitech-f710-gamepad-153-tl-philips-utu-gc3811-70-189-tl--136897199

Teknosa da uygun fiyata satmıştı yine. Zaman zaman indirim olabiliyor,

Ben 3-4 yıl önce 65-70tl ye almıştım, slikon iletkenler yırtıldı, servis 70tl istedi sadece o slokonlar için.

Genel olarak sağlam bir yapısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 3 Mart 2019; 22:31:48 >
  • 10 yil.önce aldim di 25 tlye hala çalışır abartmiyorum.yüzlerce kez yere düşmüslüğu vardir hala ölmemeye inat :)
  • 5 6 yıl önce alternatifsiz görürdük bunu, şimdi leş geliyor
  • Fiyat güzel tasarımını beğenmeyenler varsa eğer XBOX tasarımı olarak Gamesir T2A'yı öneririm. 2 aydır kullanıyorum canavar gibi çalışıyor. Ayrıca windows Xbox kontrolcüsü olarak görüyor ekstra ayar yapmanıza gerek kalmıyor. Ayrıca Android destekli telefona da bağlayabiliyorsunuz. Öyle güzel bir cihaz yani.
  • Zaten bu fiyatlardan bulabiliyorsun şuraya bak 4 sene önce 60 liraya aldığım joystick şimdi kaç para olmuş bu ne yaw.
  • Dayanıklılığı nasıl yurt dışı sitelerde 200TL civarı ama artık vergi vs derken 250yi bulur bu kol sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Dayanıklılığı nasıl yurt dışı sitelerde 200TL civarı ama artık vergi vs derken 250yi bulur bu kol sanki..
    Evet fiyat bayağı yükselmiş ben 2 ay önce aldığımda 120 TL civarıydı + kuponla vs. 95 TL'ye mâl etmiştim. Hatta ara ara kontrol edin aliexpress'de fiyatlar değişebiliyor.

Hatta burada 23 $

Şu anki kura göre 124 TL filan yapıyor vergi vs. ile 150 TL'ye gelmiş olur.

Dayanıklılığı bana göre çok çok iyi. Yani elinize aldığınızda çin malı plastik hissiyatı yok. Bildiğiniz çok kaliteli bir joystick gibi.

Hatta bu satıcıyı öneririm "Turkey Post" ile gönderiyor 1 haftada geliyor. Ve sanırım Turkey post ile ürün geldiği zaman vergisi yokmuş gibi olay duydum. Araştırırsanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 4 Mart 2019; 10:51:2 >

• Yaklaşık 2 senedir kullandığım bi ürün. Daha önce 120 TL civarına satıldı fakat bu kurda bu fiyat iyi. Pc de ps4 keyfi yaşatıyor.
  • Bana hiç ergonomik gelmedi, önermem.
  • Bu bütcede gamesir vs alınmalı, orjinali bulunabilirse xbox 360 ; bütce artarsa xbox one s tavsiye ederim.

F710 u teknosada vs denedim rahat edemedim, biraz fazla ağır geldi one s e göre...
  • xbox 360 joystik çiftini 30 usd den bir kaç sene önce almıştım..100 tl altındaydı totalde pcde kullanıyorum çok başarılı f710 dan çok çok daha güzeldi f710 maalesef sanılan kadar iyi bir ürün değil..
  • Tavsiye etmem.. Bir süre sonra tuşlarda temassızlık oluyor.. Zamanında 100 Tl almıştım şimdi yüzüne bakmıyorum. Onun yerine Xbox gamepad kullanmaktayım.
  • Bende 2 tane mevcut, fakat titreşim özelliğini windows 10 ve 7 de bir türlü çalıştıramadım. Çalıştırabilen varsa bilgilendirsin lütfen.
  • 3 yıl önce 65 liraya almıştım, vaybe fiyata bak ne olmuş şimdi.

Ürün taş gibi sağlam, 3 yıldır hiçbir şey olmadı sapasağlam kullanıyorum, biraz rengi attı aşırı kullanmaktan. 2 adet AA pil ile çalışıyor ve çok uzun gidiyor pilleri. Tavsiye edilir.
  • Vaktin birinde iki adetini 100 TL ye satmıştık. Şimdi o zaman ki fiyattan verseler de alınmaz. Hey gidi fiyatlar hey.
  • Yanan şey cüzdan gibi geldi bana.
    100e almıştım bunu 1 sene önce, zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Fiyatı bir daha 100ü görmedi
  • ALMAK İSTEYENE F710 İKİNCİ EL 100 TL DEN SATABİLİRİM.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.