Şimdi Ara

Yanlış tercih yaptım hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç aklımda yokken sırf şu 2 haftada çevre aile puan baskısıyla tıp yazdım

• Kaç binle yazdın
  • Yüzbaşı Selim kullanıcısına yanıt
    9,9
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigin Yabgu -- 29 Kasım 2020; 0:3:0 >
  • hiç bir aile çocuğunun boşa okumasını, işsiz kalmasını istemez. şu noktada bu ülkede okunabilecek en iyi bölüm tıp. ailen de buna göre baskı kurmuş. ancak senin kendi isteklerine, kendi kararlarına saygı duymaları gerekirdi. o sıralamayla nereye gidersen git işsiz kalma olasılığın olmazdı. en kötü odtü mühendisliklerden birini yazardın. o kadar çalışıp azim gösterdikten sonra tercihleri aileye bırakmak da biraz senin hatan olmuş. biraz direnip karşı durman gerekirdi diye düşünüyorum.
  • Hocam,bu saatten sonra yapacak bir şey yok.Benim de tercih dönemi kafam karışıktı,tıpla mühendislik arasında hatta 1 yıl öncesine kadar tıptan nefret ederdim ama şimdi kendi isteğimle tıp yazdım.İstersen özelden niye tıp anlatabilirim
  • Ben de sene boyu Odtu Inşaat hedediyle çalıştım tıp aklımda yoktu.2 hafta önce akraba çevre aile tavsiyesiyle tıpın ıncığını cıncığını iyice araştırdım 1 sene boyunca kendimi kandırdığımı fark ettim tavsiye dinlemeseydim az kalsın odtü inşaat yazıyordum.Fizikten nefret eden adamım sırf Odtü forsu için gaza gelip yazacaktım.2 haftada tıp yazdım pişman değilim isterlerse 36 saat nöbet tutarım yapacagım tek işin bu olduğunu anladım.

Tabi para ve saygınlık mevzu var.Bunlar beni araştırmaya itti zaten.
  • Tigin Yabgu T kullanıcısına yanıt
    kaç binle yazdınız hocam
  • Kaygılanma tıbbı yazanların çoğu aile baskısıyla yazar zaten. Bir kısmı okurken sever bir kısmı hiç sevmez. Hiç sevmeyenlerin de hayatları tıkırında ama hastalara çemkirdikleri için küfür yiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nye

kaç binle yazdınız hocam
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigin Yabgu -- 29 Kasım 2020; 0:2:48 >
  • nereyi yazdin?
  • Hocam daha olan olmuş, biraz sevmeye çalışın yazdığınız yeri.
  • Bizim arkadaş 1 sene boyunca itü makine diyerek çalıştı itü makine puanı aldı sdü tıp yazdı pişman değil inşallah sen de pişman olmazsın
  • TOBB %75 burslu gelirse mühendis olcam ama düşük ihtimal gibi. Neyse dostlar bana idealist yaklaşıp istediğini ol diyen çok insan oldu sırf aile etkisi altında kalmadım ama kendime güvenmedim garanti olanı yazdım neyse hayırlısı olmadı seneye geçiş yaparım bi deneyeyim de belki severim
  • Samsun omü
  • quote:

Orijinalden alıntı: whyarewehere

Samsun omü

hocam tr mi ing mi
  • İngilizce hocam
  • quote:

İngilizce hocam

hayirli olsun o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

İngilizce hocam

hayirli olsun o zaman

Sağolun siz ne yazdınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

İngilizce hocam

hayirli olsun o zaman

Sağolun siz ne yazdınız?

4.9k ile manisa celal bayar tıp yazdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.