Bildirim
Yanlış tercih yaptım hissi
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaç binle yazdın -
9,9 -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigin Yabgu -- 29 Kasım 2020; 0:3:0 > -
hiç bir aile çocuğunun boşa okumasını, işsiz kalmasını istemez. şu noktada bu ülkede okunabilecek en iyi bölüm tıp. ailen de buna göre baskı kurmuş. ancak senin kendi isteklerine, kendi kararlarına saygı duymaları gerekirdi. o sıralamayla nereye gidersen git işsiz kalma olasılığın olmazdı. en kötü odtü mühendisliklerden birini yazardın. o kadar çalışıp azim gösterdikten sonra tercihleri aileye bırakmak da biraz senin hatan olmuş. biraz direnip karşı durman gerekirdi diye düşünüyorum. -
Hocam,bu saatten sonra yapacak bir şey yok.Benim de tercih dönemi kafam karışıktı,tıpla mühendislik arasında hatta 1 yıl öncesine kadar tıptan nefret ederdim ama şimdi kendi isteğimle tıp yazdım.İstersen özelden niye tıp anlatabilirim -
Ben de sene boyu Odtu Inşaat hedediyle çalıştım tıp aklımda yoktu.2 hafta önce akraba çevre aile tavsiyesiyle tıpın ıncığını cıncığını iyice araştırdım 1 sene boyunca kendimi kandırdığımı fark ettim tavsiye dinlemeseydim az kalsın odtü inşaat yazıyordum.Fizikten nefret eden adamım sırf Odtü forsu için gaza gelip yazacaktım.2 haftada tıp yazdım pişman değilim isterlerse 36 saat nöbet tutarım yapacagım tek işin bu olduğunu anladım.
Tabi para ve saygınlık mevzu var.Bunlar beni araştırmaya itti zaten. -
kaç binle yazdınız hocam -
Kaygılanma tıbbı yazanların çoğu aile baskısıyla yazar zaten. Bir kısmı okurken sever bir kısmı hiç sevmez. Hiç sevmeyenlerin de hayatları tıkırında ama hastalara çemkirdikleri için küfür yiyorlar.. -
.quote:
Orijinalden alıntı: nye
kaç binle yazdınız hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigin Yabgu -- 29 Kasım 2020; 0:2:48 > -
nereyi yazdin? -
Hocam daha olan olmuş, biraz sevmeye çalışın yazdığınız yeri. -
Bizim arkadaş 1 sene boyunca itü makine diyerek çalıştı itü makine puanı aldı sdü tıp yazdı pişman değil inşallah sen de pişman olmazsın -
TOBB %75 burslu gelirse mühendis olcam ama düşük ihtimal gibi. Neyse dostlar bana idealist yaklaşıp istediğini ol diyen çok insan oldu sırf aile etkisi altında kalmadım ama kendime güvenmedim garanti olanı yazdım neyse hayırlısı olmadı seneye geçiş yaparım bi deneyeyim de belki severim -
Samsun omü -
quote:
Orijinalden alıntı: whyarewehere
Samsun omü
hocam tr mi ing mi -
İngilizce hocam -
quote:
İngilizce hocam
hayirli olsun o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: canislupusccc
quote:
İngilizce hocam
hayirli olsun o zaman
Sağolun siz ne yazdınız? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: canislupusccc
quote:
İngilizce hocam
hayirli olsun o zaman
Sağolun siz ne yazdınız?
4.9k ile manisa celal bayar tıp yazdım
Benzer içerikler
- erkek hemşire olur mu
- tanımlama ve açıklama arasındaki fark
- cos4x açılımı
- mezuna kalmak ne kaybettirir
- solunum hidroliz midir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X