|
Yanlışlıkla cüzdanına 200 BTC geldi, içtihatlara konu oldu
-
-
Güya cüzdanlar anonim, kimse bilmiyor ama bu eleman nasıl davalık oluyor?
-
Exchange wallettır. Oradan bulurlar.
-
Hırsızlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
KYC dolayısıyla Bitcoin, Ethereum vs. bunlarda anonimlik yok. Anonim coinler ayrı.
-
Yani birinin hesabına bir şekilde girip elindeki kripto parayı kendi hesabınıza aktarırsanız kimse sizden bu para kimden nasıl niye gelmiş diye sormaya hakkı yok çatır çatır yersiniz. Yasa dışı işin yasası mı olur diyorlar.
-
Bir borsanın hesabıdır. Benim evimdeki cüzdanıma gelse veya metamaska falan bulamazlar. Rastgele olarak karakterleri yazarak bir cüzdana para göndermek imkansıza çok yakındır. Rastgele tuşlara basıp bir telefon numarasına ulaşabilirsin. Ama bir kripto cüzdana ulaşamazsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel bir karar.
-
soğuk cüzdanlar anonimdir, bu btc eth vs farketmeksizin. Bir borsada cüzdanınız varsa o zaman kyc nedeniyle anonim olamazsınız hemde hiçbir coin'de...
-
Adam nakite çevirmiş BTC'yi. KYC olmadan çeviremez. Belki birkaç yüz dolar elden çevirir ancak 3 BTC'yi nakite çevirmiş sonuçta.
-
quote:
Kaynağını pek de merak etmeyen kullanıc...
Benim cüzdana 200 BTC gelse ben de açıkçası kaynağını şaapmazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim cüzdanımada gelse ihtiyacım olanı kullanır diğer coinler de trade yapar iade ederim 😆
Abartmamak şartıyla tabi 😎
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eşyanın doğasına aykırı. Mutlaka bir merkez ve düzen gerektireceğini daha ilk çıktığı zamanlar söylemiştik. İnterneti de ilk zamanlar böyle pazarlamışlardı, her yere yayıldıktan sonra nasıl bağlandığımızı hep birlikte gördük.
-
200BTC yi yanlışlıkla şahısa gönderen borsa, yanlışlıkla yaksaydı nerde hak arayacaktı ?
-
Cüzdan anahtarını bildiğiniz her cüzdanin icin'de ne kadar var ne kadar transfer etmiş ne kadar almış satmış görebilirsiniz bunlar yanlışlıkla gönderdikleri coin adresini google gibi platform'dan aratmışlardır adam'da bir yer de cüzdan kodunu paylaşmıştır ordan hesap sahibine ulaşmışlardır belli firmaların'da alış satış cüzdani oluyor mesela o şekil'de firmalara'da ulaşmış olabilirler aksi halde ben kendi hesap cüzdan numaramı bir yer de paylaşmadı isem kimse o hesabın sahibini bilemez ve bulamaz
Türkiye'de de bitcoin para olarak kabul edilmiyor ama kaçak elektrikle madencilik yapan biri için bitcoin el salvadorda para olarak kabul ediliyor diye kalpazanlıktan dava açılmıştı. Yani ülkede adalet yoksa isteyen kanunu istediği gibi yorumlar...
-
Ya bi s.. gidin.Benim cuzdanima gelmisse catur cutur yerim.O zaman sosyal deney icin yere 100 lira attiklarinda alanlar da hapse gitsin.
-
Sen metamaska bir borsadan paranı gönderdin.
Borsaya paranı banka hesabından gönderdin
Yani cüzdanın kimin olduğu belli.
Amerika'da coin ile fidye isteyenleri polisler böyle buluyorlar.
Hiç para yatırmamış olsan bile parayı çekerken yine bir banka hesabı olacak yolun sonunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 2 Ocak 2022; 2:7:31 >
Ben korkardım şahsen 10 milyon dolar sonuçta o parayı yedirmezler peşine mafya takarlar yine alırlar parayı
-
BTC yakiliyor mu ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Güya cüzdanlar anonim, kimse bilmiyor ama bu eleman nasıl davalık oluyor?
|
Bir borsanın hesabıdır. Benim evimdeki cüzdanıma gelse veya metamaska falan bulamazlar. Rastgele olarak karakterleri yazarak bir cüzdana para göndermek imkansıza çok yakındır. Rastgele tuşlara basıp bir telefon numarasına ulaşabilirsin. Ama bir kripto cüzdana ulaşamazsın.
|
Eşyanın doğasına aykırı. Mutlaka bir merkez ve düzen gerektireceğini daha ilk çıktığı zamanlar söylemiştik. İnterneti de ilk zamanlar böyle pazarlamışlardı, her yere yayıldıktan sonra nasıl bağlandığımızı hep birlikte gördük. |
Benzer içerikler
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- aşko kuşko priv isimleri
- gemini ücretsiz mi
- çizim programları
- instagram hesabım çalındı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X