Şimdi Ara

Yanmış ekran kartı ve fırınlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ve Bayanlar beinm ekran kartım birkaç gün önce yandı ayın tam 16sında bilgisayar şu an işlemci desteği ile çalışıyor. Fırınlama bi teknik varmış acaba o bizim yanmış ekran kartını düzeltebilirmi. Daha doğrusu ekran kartını tamir etme yolu varmı?

Ekran kartı: Atı Radeon Hd 4600 series

• fırınlama kısa vadeli bir çözüm olur, geçen bir abi ile konuştum gene bozulmuş fırınlatmış ta
  • yeni kart almanızı tavsiye ederim 4000 serisi çok eski
  • Aslında zaten yeni bi karttı bir süre için kullanıyoduk 7-8 yıllık bilgisayar sonuçta kartı alalı 1 yıl filan oldu fırınlama dışında bir çözüm vamrı peki
  • bak fırınla sonra ortalama 1 ay sonra tekrar bozulur sonra bida fırınla öle devam et çünkü pc eski para harcama yazık
  • eski pcmin ekran kartına haziranın 2. haftasında fırınlama yaptım şuan hala sorunsuz calısıyor
  • Bilgisayar eski olduğuna bakma cillop mübarek ama oyun flian oynıcam bligisayarda bayağı grafikli oyunlar var 4 gb rale warframe düşükde apb reloated low da oynuyorum ekran kartını fırınladıktan sonra oynnırmı gne ayrıca fırınlama nasıl bir teknik nasıl yapılıyor ne yapıcam yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fırınlama Rehberi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fırınlamayı söyleyecek birisi yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.