Yapı Kredi- Giyim Ve Kozmetik Alışverişlerinizde 50 Tl WorldPuan
-
-
İlk 250 ödüycez sonra bi 250 daha ödüycez ağam bize 25 vercek 😃
Edit. Konu sahibine teşekürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSo-9001 -- 16 Şubat 2021; 17:0:40 > -
Teşekkürler -
Ag olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol sayaç çalışmadi. Giyim geçiyor sanıyordum
Yada üye işyeri değil. Amma zor şartlar
Sen çok yaşa Akbank
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 16 Şubat 2021; 18:51:28 >
Bilgi için Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: kanmur
Ag olur muÜye işyeri ise neden olmasın, kuyum dahil sonuçta.
AG YKB üye iş yeri değil.
Kampanya işlemez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jumaruu
Trendyol sayaç çalışmadi. Giyim geçiyor sanıyordum
Yada üye işyeri değil. Amma zor şartlar
Sen çok yaşa AkbankTrendyol, World'de elektronik geçiyor.
-
Maalesef, sorun YKB'de mi Altungold'da mı bilmiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir durum.. Puanları da harcayamıyoruz.. Bir an önce anlaşma yapsalar keşke.. -
YKB sanala kolay kolay pos vermiyor, kurumsal istiyor(N11,GG,KİĞILI,LCW,ARÇELİK,SETUR,İDAŞ,Özdilek gibi kurumsal firma olması lazım) ayrıca kuyum sektörüne de kolay pos vermiyor, bu iki sebep birleşince AG'nin pos alması imkasız hale geliyor, bakın ilerde alabilir de demiyorum tamamen imkansız banka politikaları gereği.YKB üyesi kuyumcular var "Gülaylar" ya da "Altınbaş" gibi ama onlarda AG gibi değil daha çok pırlanta mücevher üzerine bize uymuyor o yüzden YKB kampanyalarını pas geçmekten başka bir şey gelmez elimizden.
Hee şunu da belirteyim eğer bir şekilde YKB kampanyalarından yararlananlar varsa bile artık buraya yazmaz, burdaki bazı meczuplardan dolayı kimse bindiği dalı kesmez.
Saygılarımla..
-
Eyvallah hocam ama bu YKB'nin kendi ayağına sıkmasından başka bir şey değil..
Aralık ayı hariç adam gibi hiçbir kampanyası yok.. Ya sürekli ilk harcamadan sonra onar lira şeklinde kampanya yapar ya da GG, n11'de 500/50 1000/75 gibi.. Ya da nispeten işe yarar diyebileceğimiz akaryakıt kampanyası.. Başka da bir şey yok..
World mobile girsen 130 tane kampanya var ama boş..
Bir de puanları harcamak için süre sınırı olması işi bozuyor.. Öyle olmasa hiç değilse biriktirir bir şekilde toplu harcama yapardık..
Bir ara maaş müşterisi olduğum için hâlâ YKB durur bende diğer türlü alır mıydım bilmiyorum.. -
Hocam Merhaba
YKB'nin ayağına sıktığı bir durum yok hem prejtij meselesi hem de binlerce orta ölçekli firmayla çalışmaktansa 10 tane yüksek hacimli kurumsal şirketle çalışmak daha avantajlı daha karlı.Ayrıca Fraud riskini düşünürsek yine kurumsal firmalar bu konuda daha tedbirli.
*Sizde esnaf olsanız 100 kişiden 1'er TL kazanmak yerine 10 kişiden 10'ar TL kazanmayı tercih edersiniz.
**YKB poslarının KuveytTürk ya da Ziraat Bankası gibi her iş yerinde olmasını da istemiyor belli bir hacim,mevduat istiyor, bankanın önünden her geçene pos vermemesi de belli bir prejtij yaratıyor.
Puan kullanma sorununa gelince YKB müşterilerinin çoğunda adios kart olduğundan ve worldpuanların muhtemelen çok yüksek bir oranda Setur'da kullanıldığını düşünürsek puan kullandırmak için pos vermezine yine gerek kalmıyor.Kısacası bütün taşlar adios kart nedeniyle birlikte yerli yerine oturuyor.Çünkü müşterilerin çok büyük bir kısmı puan harcamaya ihtiyaç duymuyor.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaport02 -- 17 Şubat 2021; 19:47:29 >
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.. -
Ne dallar var da o meczuplar yüzünden kimse yazmaz çünkü salak değil
-
Hocam gerçekten çok önemli bir tespit yapmışsınız ivedilikle yazımın ilgili kısmını değiştiriyorum,
Hep böyle kalın, çabalarınız için adios kullanıcıları siz minnettar kalacak,büyük oyunu gördünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaport02 -- 17 Şubat 2021; 19:47:51 > -
Sadece yöntem yazmak değil, kampanya bile paylaşmıyorlar haklı olarak. Sektör şartı olmayan bir kampanya paylaşıldığı anda konuyu bağlamından koparıyolar.
-
Bankalar, geçen seneyi onca olumsuzlığa rağmen rekor kâr ile kapattılar.. Buna rağmen puanları, promosyonları gıdım gıdım veriyorlar ve bu konuda çok da cimriler... İnsanlar da bu kampanyalara uymak konusunda en az bankalar kadar kurnaz ve cimri olmadıkça, onlar bizleri daha çooook enayi ve çantada keklik yerine koyarlar.. Mesela şu bankanın promosyonuna bak; il 250 tl lik alışveriş yeterli gelmiyormuş, ikincisiden sonra verecekmiş 25 liracık puanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Şubat 2021; 19:51:45 >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
İlk 250 ödüycez sonra bi 250 daha ödüycez ağam bize 25 vercek 😃
Edit. Konu sahibine teşekürler |
Benzer içerikler
- akbank artı para nedir
- ing troy kart kampanyası
- getir finans nedir
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- eğitim harcamalarına taksit yapan bankalar
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X