Şimdi Ara

yapı kredı play card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben banka kartı almak ıstiyorum ama aile min haberi olmasınıda istemiyorum paly card ı düşünüyorum ama sitesinde yazan "düzenli harçlık ile hesabtaki para belli miktarın altına ındıgınde otomatik olarak ögrenci velisinden tranfer yapılır diyor" buda kafamı karıştırdı bu konuda bilgisi olanlar açıklarsa sevinirimm..

• Hesabın anne veya babanın hesabınla bağlantılı oluyor ve hesabındaki para miktarı belirli bir seviyenin altına düştüğünde, anne veya babanın hesabından daha önce belirtilen tutar senin hesabına geçiyor. Ayrıca eksi bakiye olayı da var üni. bankacılığında ama onun da faizi var tabi ki.

Akbank'ın exi26'sını da düşünebilirsin. Alışverişlerinde paun da kazanıyorsun. Yalnız marketlerde %0.5 veriyor, ona uyuz oluyorum. Ben de hem World Play var hem de exi26, exi26'yı daha çok kullanıyorum. İkisi de debit kart, yani banka kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Hesabın anne veya babanın hesabınla bağlantılı oluyor ve hesabındaki para miktarı belirli bir seviyenin altına düştüğünde, anne veya babanın hesabından daha önce belirtilen tutar senin hesabına geçiyor. Ayrıca eksi bakiye olayı da var üni. bankacılığında ama onun da faizi var tabi ki.

Akbank'ın exi26'sını da düşünebilirsin. Alışverişlerinde paun da kazanıyorsun. Yalnız marketlerde %0.5 veriyor, ona uyuz oluyorum. Ben de hem World Play var hem de exi26, exi26'yı daha çok kullanıyorum. İkisi de debit kart, yani banka kartı

Burdan şunu anlıyorum ben bu kartı çıkarırken illa aile onayı mı gerekiyor ???.Ayrıca bu hesaptaki para belirli bi seviynin altına düştüğünde diyorsun bu nakit çekimlerde mi boyle birşey geçerli (Ben daha çok kredi kartı amaçlı taksit imkanlarından yararlanmak ıcın almayı dusunuyorum)..

• özel üniversite öğrencilere veli izni olmadan verebiliyorlar limit 250 tl oluyor.Ailenizi biriylerinin bankadaki itibarı iyi ve size kefil oluyorsa 1000-1500 lirası olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

özel üniversite öğrencilere veli izni olmadan verebiliyorlar limit 250 tl oluyor.Ailenizi biriylerinin bankadaki itibarı iyi ve size kefil oluyorsa 1000-1500 lirası olabiliyor.

Benim istediğim 250-300 tl lımıtlı kımsenini haberi olmadan alabileceğim bir kart iş bankası dışında:)))play tercihim tabi:))
  • al limitine göre kullan iste
  • Kredi kartı alacaksan hesap açtırmana gerek yok öyleyse. Garanti'nin Money Card'ını alabilirsin. Migros ve Tansaş'larda alışveriş kartı olarak kullanabiliyorsun ve hemen hemen her yerde anlaşması olduğundan puan da kazanırsın, taksit yaptırısın ve temazzsız ödeme özelliği de var. Yalnız Money Card üni. falan ayırıyor mu bilmiyorum.
  • Bende var play card üni zamanında almıştım halada devam ediyor. Yaklaşık 5 sene fln oldu. Ne verli kartı istediler ne böyle bi transfer olayı fln oldu.

Kendi paramı çevirip duruyorum :)
  • Pazartesi giderim o zamn play ı bır daha sorar onay ıntenmıyorsa velıden başvurumu yaparım:)))
  • biz gittik üniversitede arkadaşlarla kadın beklettikten sonra dediki velinizle gelceksiniz bende dedimki 23 yaşında adamın ne velisi dedim hanımefendi kalsın diyerek çıktım iş bankasının maximum daha iyi sorgusuz sualsiz yormadan veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

biz gittik üniversitede arkadaşlarla kadın beklettikten sonra dediki velinizle gelceksiniz bende dedimki 23 yaşında adamın ne velisi dedim hanımefendi kalsın diyerek çıktım iş bankasının maximum daha iyi sorgusuz sualsiz yormadan veriyorlar.

bende ilk olarak iş bankasından çıkaracaktım başvuruyu yaptım kartım gedi almaya gittim benım orta okulda açılmıs mevduat hesabı vardı orda attıgım ımza ıle bırbırını tutmadıgı ıcın alamadım neymıs o zamn nerden actırdıysam gıdıp o bankaya ımzamı guncellemem lazım mıs yok boyle sacmalık hakkarıde actırmıs olsam ıstanbuldan kaldıp oraya mı gidecegim bende bankadan cekıp gıttım:)))
  • hsbc tüm üni öğrencilerine 500 limitli veriyor diye biliyorum
  • quote:

hsbc tüm üni öğrencilerine 500 limitli veriyor diye biliyorum

evet herkese sorgusuz sualsiz veriyo ama ödemyemdiğin an en çok geçiren öğrenci kartı herkez ondan illah çekiyo internette bir araştırısanız en uzak duruluması gereken üniversiteli kartı olduğunu görürsünüz.
  • peki bu bankalar aylik, yillik ucret aliyorlar mi 26 yas alti musteriler vs icin?
  • yok ucret talep etmıyorlar unıversite liller ıcın oldugu ıcın
  • her kartın faiz oranı arasında cok ucurum mu var da hsbc bankası hakkında boyle soyluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

hsbc tüm üni öğrencilerine 500 limitli veriyor diye biliyorum

evet herkese sorgusuz sualsiz veriyo ama ödemyemdiğin an en çok geçiren öğrenci kartı herkez ondan illah çekiyo internette bir araştırısanız en uzak duruluması gereken üniversiteli kartı olduğunu görürsünüz.

ödeyemezsen hepsi bela kredi kartı sahibi olmak hem iyi hem kötü.Ama bilinçli kullanıcıysan problem yok
  • 26 yas alti uni ögrencisi olmayanlara(acikogretim, lise vs okuyan ögrenciler) icin de ucret aliyorlar mi?
  • bende üninin kampüsünde yapi kredi elamınına öğr. belgemi verdim bana e-mail atttılar ancak kart elime daha ulaşmadı acabaa ben bunu nasıl iptal edebilirm çünkü kredi kartı kullanmak istemiyorum...
    bide e-mailde yurdumun hatta kaldığım blok yaziyodu kart bloka mı gelcek 1ay oldu daha bişi gelmedi...korkuyorum yanlıuş bişi yaptım diye...lütfen yardım
    başvuruyu nasıl iptal edebilirm????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.