Şimdi Ara

Yapılan işlemler: TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR.(SWAP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar teleservise iphone 4'ümü vermiştim dokunmatiğinde klavyede vs sorun vardı sorgulama yaptığımda aşağıdaki sonucu veriyor yani bu durumda parçamı değişti yoksa 0 'mı gelecek bu konuda daha önce sonuç alan arkadadaşlar varmı ne yapıyorlar. Şimdiden teşekkürler

Cihaz bilgileri

Imei/Seri no: xxxxx

İş emri numarası: xxxx

Model: AVEA IPHONE4 16GB SIYAH

Müşteri Adı: xxxx

Son Kullanıcı: xxxxxx

Garanti Durumu: Garantili Onarım

Arıza açıklaması: DOKUNMATIK CALISMIYOR-EKRAN HATASI-Kullanici Bilgilerinin Silinme Riski Kabul Edildi

Aksesuarlar: AVEA IPHONE4 16GB SIYAH-IPHONE SIM KIZAGI

Yapılan işlemler: TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR.(SWAP

İşlem geçmişi

28.06.2012 14:29:54: Cihaz son test aşamasından geçmiştir. Kargo departmanına teslim edilmiştir.

27.06.2012 11:41:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test aşamasında beklemektedir.

25.06.2012 09:12:00: Atasehir bölgemizde kaydı alındı.

21.06.2012 10:50:00: Cihazınız transfer edilmiştir: ARVATO TELESERVICE LTD.STI.

20.06.2012 17:30:00: Ankara bölgemizde kaydı alındı.

• swap birebir değişimdir ,sıfır telefon gelecek hadi hayırlı olsun ıphonu yeniledin :=
  • Gerçekten öyleyse sevindim ama şöyle de bir durum var kafamı karıştırıyor ben 20'sinde vermiştim garantiye şuanda kargo aşamasında gözüküyor 7-8 günde ürünün sıfırı nasıl geldide bana hemen teslim ediyorlar buda soru işareti yapıyorlar. Stoklarından göndermeleri gibi bir durumsa sevindirici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur999

Gerçekten öyleyse sevindim ama şöyle de bir durum var kafamı karıştırıyor ben 20'sinde vermiştim garantiye şuanda kargo aşamasında gözüküyor 7-8 günde ürünün sıfırı nasıl geldide bana hemen teslim ediyorlar buda soru işareti yapıyorlar. Stoklarından göndermeleri gibi bir durumsa sevindirici.

bi arkadaş şöyle bi yorum yapmış :

Bunlar bozulan cihazları toplayıp (atıyorum 100'er paketleri halde) yurtdışına gönderiyorlar. Daha sonra oradan 100 adet sorunsuz, yenilenmiş cihaz alıyorlar (adam ayağıyla soktuysa o bozulan parçayı değiştiriyorlar, çizik varsa dış kasası değişiyor vs). Sen cihazım bozuldu deyip verince inceliyorlar, eğer kullanıcı hatası olmadığı kanısına varırlarsa sana o stoktan 1 adet veriyorlar. Olay budur.
    Verdiğinden daha eski bir cihaz almıyorsun. Çünkü atıyorum CECHG'ler x yılı üretimi diyelim; CECHG verdiysen CECHG alıyorsun çünkü ikisinin de fabrikadan çıkış tarihi aynı. E bozulan parçası da değişmiş; verdiğin cihazdan tek farkı bir parçasının yeni takılmış olması oluyor.

sanırım swapı kabul etmeme gibi seçeneğimizde var , bu durumda para iadesi yapılabiliyor diye hatırlıyorum.Bi araştırmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Gerçekten öyleyse sevindim ama şöyle de bir durum var kafamı karıştırıyor ben 20'sinde vermiştim garantiye şuanda kargo aşamasında gözüküyor 7-8 günde ürünün sıfırı nasıl geldide bana hemen teslim ediyorlar buda soru işareti yapıyorlar. Stoklarından göndermeleri gibi bir durumsa sevindirici.

bi arkadaş şöyle bi yorum yapmış :

Bunlar bozulan cihazları toplayıp (atıyorum 100'er paketleri halde) yurtdışına gönderiyorlar. Daha sonra oradan 100 adet sorunsuz, yenilenmiş cihaz alıyorlar (adam ayağıyla soktuysa o bozulan parçayı değiştiriyorlar, çizik varsa dış kasası değişiyor vs). Sen cihazım bozuldu deyip verince inceliyorlar, eğer kullanıcı hatası olmadığı kanısına varırlarsa sana o stoktan 1 adet veriyorlar. Olay budur.
    Verdiğinden daha eski bir cihaz almıyorsun. Çünkü atıyorum CECHG'ler x yılı üretimi diyelim; CECHG verdiysen CECHG alıyorsun çünkü ikisinin de fabrikadan çıkış tarihi aynı. E bozulan parçası da değişmiş; verdiğin cihazdan tek farkı bir parçasının yeni takılmış olması oluyor.

sanırım swapı kabul etmeme gibi seçeneğimizde var , bu durumda para iadesi yapılabiliyor diye hatırlıyorum.Bi araştırmanı öneririm.

para iadesi yapmazlar swap yapılırsa oyle bır zorunlulukları yok yasada da yok

• quote:

Merhaba arkadaşlar teleservise iphone 4'ümü vermiştim dokunmatiğinde klavyede vs sorun vardı sorgulama yaptığımda aşağıdaki sonucu veriyor yani bu durumda parçamı değişti yoksa 0 'mı gelecek bu konuda daha önce sonuç alan arkadadaşlar varmı ne yapıyorlar. Şimdiden teşekkürler

Cihaz bilgileri

Arıza açıklaması: DOKUNMATIK CALISMIYOR-EKRAN HATASI-Kullanici Bilgilerinin Silinme Riski Kabul Edildi

İşlem geçmişi

28.06.2012 14:29:54: Cihaz son test aşamasından geçmiştir. Kargo departmanına teslim edilmiştir.

27.06.2012 11:41:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test aşamasında beklemektedir.

Swap kutusuz 0 cihaz demek hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba arkadaşlar teleservise iphone 4'ümü vermiştim dokunmatiğinde klavyede vs sorun vardı sorgulama yaptığımda aşağıdaki sonucu veriyor yani bu durumda parçamı değişti yoksa 0 'mı gelecek bu konuda daha önce sonuç alan arkadadaşlar varmı ne yapıyorlar. Şimdiden teşekkürler

Cihaz bilgileri

İşlem geçmişi

Valla cok sanslisiniz benim telefonum kac kere degisti ama en az 30 gun bekledim yine bozuldu bugun mail attim getir degistirelim dediler :) ama insallah sizinki gibi kisa surede gelir ...
    Cok kisa surede gelmis (?)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun dostum.
    Bişey dikkatimi çekti; Model'de neden Av.ea yazıyor, cihazı nasıl satın aldınız
  • quote:

Cihaz bilgileri

İşlem geçmişi

modelde neden avea yazıyo hocam? nerden satın aldınız cihazı?

• quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Cihaz bilgileri

İşlem geçmişi

modelde neden avea yazıyo hocam? nerden satın aldınız cihazı?

Teleservice Vodafone ve Avea nin cihazlarini temin ediyor . Belki gormussunuzdur blakberry lerde romlarina avea ya da vodafone yuklenip piyasaya suruluyor.
    Buyuk ihtimalle cihaz kontratli alindiysa avea yaziyodur

• Bir daha iphone alırsam Kesinlikle Teleservice garantili alacağım.Turkcell Genpa garantili veriyor ve Genpa iğrenç bir servis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdirim

Bir daha iphone alırsam Kesinlikle Teleservice garantili alacağım.Turkcell Genpa garantili veriyor ve Genpa iğrenç bir servis...

Genpa da Teleservice de çok farklı değil aslında. Genpa ölü pikselli yeni ipad'imi 2 kez değiştirdi mesela. Üstelik değişim birinde 3 gün sürdü, diğeri 1 hafta. Eskiden daha mı kötüydü bilmiyorum tabi de ben ilk verdiğimde korktum. Ama sonradan korkumum gereksiz olduğunu anladım. Gayet iyi hizmet verdiler. Ayrıca Teleservice'in tamir süreleri daha uzun bildiğim kadarıyla. Swap cihaz için 3-4 hafta bekleyenini duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdirim

Bir daha iphone alırsam Kesinlikle Teleservice garantili alacağım.Turkcell Genpa garantili veriyor ve Genpa iğrenç bir servis...

Bence şehir şehir servislerin yiyiliği ya da kötülüğü değişiyor.İzmir'deki genpadan baya memnunum mesela.
  • swap cihazlar yurtdısında yenılenen cihazdır.
  • ben de şeyi merak ediyorum cihaz serviste değiştiği zaman imei'si ne oluyor? eski cihazın imei'sini mi atıyorlar. yok yeni imei'li cihaz geliyorsa kutuda yazandan farklı olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

ben de şeyi merak ediyorum cihaz serviste değiştiği zaman imei'si ne oluyor? eski cihazın imei'sini mi atıyorlar. yok yeni imei'li cihaz geliyorsa kutuda yazandan farklı olmuyor mu?

Fabrikadan yeni cikisli bir imei tanimlaniyor.
    Digeri kullanima kapatiliyor. İmei klon olaylarindan dolayi .

• quote:

Orijinalden alıntı: MetinMumcu

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

ben de şeyi merak ediyorum cihaz serviste değiştiği zaman imei'si ne oluyor? eski cihazın imei'sini mi atıyorlar. yok yeni imei'li cihaz geliyorsa kutuda yazandan farklı olmuyor mu?

Fabrikadan yeni cikisli bir imei tanimlaniyor.
    Digeri kullanima kapatiliyor. İmei klon olaylarindan dolayi .

anladım, teşekkürler bilgi için
  • TELEFONUNUZ YENISI ILE DEGISTIRILMISTIR, Cihaziniz Kutulu Olarak Degistirilmistir
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.

Swap mı gönderecekler anlamadım. 0 gönderiyorsan niye test ediyorsun?
  • IMEI: **************
    İş emri:
    I276***1
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-08-02
    Bitiş Tarihi:
    2013-08-13
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.

bende cihazımı gönderdim sanırım benimkide değiştirilmiş. Bakalım ne gelecek ?
  • Cihaz uc kez garanti suresi icinde servise giderse para iadesi isteme hakkiniz var. Yoksa swap yapiliyor, suda var arizalanan iPhoneler tamir edilmiyor degistirilir hep, apple bozulanlari toplayip calisan parcalari birlestirip swap icin hazirda tutar. Eger atiyirum swap icin ellerinde iPhone4 kalmamis ve siz bozulan i4 cihazinizi garantiyle tamire yolladiniz ellerinde i4 yoksa size i4S veriyorlar hic ustune parada istemiyorlar bu biraz sans isi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.