Şimdi Ara

Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
24
Favori
34.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

25 Mayıs 2024 Güncellemesi: Yamanın 5 Aralık 2023 tarihinde yayınlanmasından beri mevcut olan, ancak şimdi fark edebildiğimiz yamadaki otomatik güncelleyicinin çalışmama hatası düzeltildi. Düzeltilmiş yeni versiyonu kullanmak için ana sayfadaki güncellenmiş linkten yamayı tekrar indirip yüklemeniz gerekmektedir. Artık oyunu her açtığınızda otomatik olarak yamanın en güncel versiyonu indirilip yüklenecektir. Yama dosyasının boyutu 2 MB'den az olduğu için bu işlem ortalamada birkaç saniye sürer. Bu hata için kusura bakmayın.

• @CriminaL277_ merhaba ben epic games üzerinden kurdum oyunu ama türkçe yama için oyunun kurulu olduğu yere atın demişsiniz bir sürü klasör var hangisinin içine atacağımı bilemedim tam bir uzantı yolu verme şansınız var mı

Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama
  • "Epic Games" klasörü içinde "Grand Theft Auto V" klasörü olması lazım, dediğim klasör o. Bu klasör yoksa Epic Games kütüphanesinden GTA V'in kurulu olduğu yeri de açabilirsiniz. Epic'e aşina olmadığım için nereden yapıldığını bilmiyorum ama tahminimce kütüphaneden GTA V'e sağ tıklayınca o seçenek çıkacaktır. Olmadı özel mesaj atın bana, adım adım gideriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskin28 M kullanıcısına yanıt

Epic gamesten yüklediğiniz oyunlar "C:\Program Files (x86)\Epic Games" yoluna ya da klasörüne değil, "C:\Program Files\Epic Games" yoluna, klasörüne kurulur. Siz yanlış yerde arıyorsunuz oyun klasörünü.

• GTA Online dosyalarını ben çevirebilir miyim? Türkçe yamada ban man yok kardeşim. 2018 den bu yana hep türkçe modlu oynuyorum. Bebeler oyunda youtube da bulduğu ücretsiz veya ücretli fark etmez hileleri kullanıyorlar sonra da ban yedim diye ağlıyorlar. Ban falan yok. Bir güruh var onları da biliyorum türkçe yama kurmaya düşman gözüyle bakıyorlar onlara da ayrıca bin beter sövüyorum. Bir millet dilini kaybederse her şeyini kaybeder. Bu yüzden hangi oyun olursa olsun Türkçe oynamak isterim. Eski 2015 dosyalarını aktarıp kalan yeni çevirileri de kendim eklemek istiyorum.

Ha bir de şunu ekleyeyim technogame bebeleri bilerek ve isteyerek güncelleme yayınlamıyor hatta eksik ve dandik çeviri yayınlıyorlar. Keza diğer guruplar da öyle. RDR 2 de bile öyle. RDR online ve GTA V Online bende ilk çıktıklarından bu yana hep türkçe. GTA Online sadece çeviriler olmadığı için berbat görünüyor menüler görünmüyor online kısmında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 19 Haziran 2024; 22:36:49 >

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Merhaba. Uğraşırım derseniz tabii ki. Gerekli metinleri ayrıştırıp ayrı bir tablo hâline getireceğim için uzun sürebilir. Bitince sizin için de uygunsa özel mesaj olarak atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 20 Haziran 2024; 5:43:40 >
  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Mutlaka. Kendim de biraz uğraştım fakat MP dosyalarının hangi arşivin içinde olduğunu sanırsam bulamadım. update/update.rpf/dlc_patc içinde birkaç dosya var fakat içindeki dosyalardan herhangi birine girdiğimde mesela mpbusiness/x64/data/lang içerisinde sadece 1 adet chinesesimpledlc adında rpf dosyası var. Onun da içinde global.gxt2 dosyası var. VPC ile açtığımda çince yazıyor. İngilizce dosyanın yerini bulamadım. Konumları konusunda yardımcı olabilirsin veya çeviri konusunda yardımcı olabilirim. ÖM atabilirsin konuşalım.

• Online için türkçe olarak girilmek isteniyorsa. dinput8.dll (open IV Asi Loader) dosyasını silip dsound.dll dosyasını oyunun ana dizinine atmanız yeterlidir. Oyun hiçbir şekilde hata vermemektedir. Ayrıca 2018 den bu yana Türkçe yama ile online sunucularına girmekteyim. Türkçe yamanın ban riski falan yoktur. Youtube veya herhangi bir platformda paylaşılmış olan bir harici hile dosyasını kullandığınız takdirde ban yersiniz. Bu hile dosyaları da oyunun Ram içerisindeki bilgilere müdehale ettiğinden (oyun dosyalarına değil) Rockstar bu durumu anlayıp 1 yıl sonra bile olsa ban atar. Fakat Türkçe yama ya da herhangi bir dil yaması yüzünden ban yemezsiniz. Sadece ücretli veya ücretsiz hangi hile dosyası ya da programı olursa olsun kullanırsanız ban yersiniz. Özellikle hile kullanırken birisi report yapmışsa Rockstar report saatinden önceki son 15 dakika içindeki oyun kayıtlarınıza bakıp yine ban atar. Report sonrası eden ve edilenin son oyun oynanışları Rockstar tarafına faaliyet raporu edilir. Sistem genellikle bu şekilde işliyor. Rapor içinde ise son oyun bilgileriniz, (para miktarı, bulunulan yerler ne ile gittiğiniz ne kullandığınız vs.) sistemin bilgileri, arka planda çalışan bazı programların listesi gibi içerikler olur. Report yamanızla bunun olması bir oluyor zaten. Son olarak oyunu düzgün oynayıp hile yapmıyorsanız kimse rapor edemez. Hileciler bomba yağdırıyor zaten belli ediyorlar kendilerini. Zaten çekilecek gibi değil şuan, invite sistemi daha iyi bana kalırsa. Ya da invite oynamasını istemeyenler varsa modemde kablosuz bağlanıyorsanız wifi kapatma düğmesinden kapatıp 2 saniye bekleyip tekrar açın herkes düşer lobi bugda kalır rahat rahat oynarsınız fakat kimse lobiye gelemez yeni oturum açmanız gerekir. Bu da benden bir ipucu olsun Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama 

• Hocam bugün epic gameste 4 gb civarında bir güncelleme geldi güncellemeden sonra yama çalışmadı, silip temiz yükleme yaptım ama hala çalışmıyor fixlenmesi gerek galiba

• claude777 C kullanıcısına yanıt

Bu akşam Epic Games'ten indirip test ettim ve yama kusursuz bir şekilde çalışıyor. "GTAV-TR-CriminaL-Deftones.asi" adlı dosya Github'dan otomatik olarak güncellenebilen bir yapıda olduğu için Windows Defender bu dosyayı virüs olarak algılayabiliyor, durumun bu olmadığından ve oyunun birden fazla kopyası varsa yama kurulumunu doğru konuma yaptığınızdan emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 25 Haziran 2024; 23:43:37 >
  • Aynen dediğiniz gibi Windows Defender siliyormuş dosyayı, kapatınca sorunsuz çalıştı çok teşekkürler hem yama hem ilginiz için.

• Oyuna güncelleme gelmiş yaptım, defenderın engellediği dosyayı geri yükledim öyle yama düzeldi. Ama bu seferde görevler açılmıyor oyun öyle boşta kalıyor bir şey yapılmıyor. Yamadan mı acaba anlamadım.

• @claude777 Rica ederim, iyi oyunlar dilerim.

@paradise37 Hikâyenin hangi kısmında olduğunuzu bilmiyorum, belki bir karakterden telefon aramasının gelmesi, soygun hazırlığı yapmanız veya soygun için bir kaçış aracı bulmanız gerekiyordur. Gece vakti uyumadan önce mesajınızı gördüm ve bunun üzerine yeni bir oyun başlatıp başlangıç görevinden açık dünyanın açıldığı kısma kadar oynadım. Açık dünya açıldıktan hemen sonra da ikinci görevin çıkmasını sağlayan telefon araması geldi ve ikinci göreve de sorunsuzca başlayabildim.

Olmadı oyunun kurulu olduğu yerdeki "mods" adlı klasörünü silip Türkçe fontu yeniden yüklemeyi deneyin. Sorun daha köklü ve güncellemelerle uyumsuzluk gibi bir şeyse çözmeye çalışırız. Arkadaşıma da ilettim zaten bu sorunu, o da bakacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 28 Haziran 2024; 0:57:10 >

Hikayenin ortasındayım hocam mesela görev yerine gelene kadar sorun yok haritada falan her yer açık. Görev yerine geldiğin an her şey gidiyor gibi. Görevler başlamıyor bugda kalıyor. Sadece görevle de değil tenis oynamaya gidiyorsun mesela. Oynamak için e tuşuna bastığın an bugda kalıyor. Haritada gidilecek yerler kapalı oluyor. Kimseyle iletişime geçilmiyor boş boş sadece geziyorsun. Kaç kere kapatıp açtım aynıydı 2 farklı karakterde falan hep aynı. En iyisi yeniden yüklemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise37 -- 28 Haziran 2024; 10:47:42 >
  • paradise37 P kullanıcısına yanıt

Dediğiniz durum daha önce hiç başıma gelmedi. Oyunu silin, oyunun klasörü hâlâ duruyorsa onu da tamamen silin ve temiz bir kurulum yapın. Yamayı yükleyip oyuna girdiğinizde bu sorun devam ederse oyun içindeki telefondan uyku modunu kontrol edin, açıksa kapatın.

Valla o kadar sil baştan uğraşamam hocam ya o kadar ilerleme gitmeyecek mi? Sıfırdan başlamam.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

Dediğim hedefte oyunun dosyaları var, kayıt dosyaları "Belgelerim\Rockstar Games\GTA V\Profiles" hedefi içinde. Oyunu kaldırıp oyunun klasörünü de tamamen sildiğinizde kayıt dosyalarınız silinmez. Emin olmak için Belgelerim içindeki dediğim o hedefe gidip içerideki tüm dosyaların yedeğini alabilirsiniz. O dosyaları kopyalayın, oyunu yeniden yükledikten sonra ilerlemeyi kaybederseniz kopyaladığınız yedek dosyalarını aynı hedefe yapıştırarak oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Hocam yama için ellerinize sağlık, dert görmesin.

Fakat arkadaşın durumunu bende yaşıyorum. Son güncelleme ile sorun oluştu. Mesela oyun bitik bende. Son soru işareti simgelerine gidip yan görev yapıyorum. O bölgeye geldiğim an konuşma yaşanmıyor. Bug da kallıyor her şey. Tüm ikonlar yok oluyor ve görev başlamadan öylece bomboş kalıyor. Bi el atabilir misininiz bu duruma?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.