arkadaşlar BF2yi çok iyi şekilde kaldıran bi pc'm var. Eminim pc ile ilgili değil bu sorun oyunla ilgili başlıkta belirrtğm şikayet için yardımcı olurmusunz?
DAHA ÖNCE VERİLMİŞTİ arkadaşlar şimdi baştan sonra güzelce anlatıcam bu adımlardan sonra inşallah oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabileceksiniz
bu sayfa acılıyor ve Biz Aşagıdaki resimde olduğu gibi Disket Resmine Tıklıyoruz
Ve Açılan pencerede linkler cıkıyor mirror 1-2-3-4-5 gibi mirror 1 saglam :D tıklayarak İmaj Dosyamızı İndiriyoruz Sonra Oyunu yanlıs kurmamaya dıkkat edıyoruz cunku crack yapınca oyun bırdaha duzen tutmuyor eger cracklı kullanıyorsak oyunu sılıp bastan yukluyoruz ve bu sefer crack yapmıyoruz tıkladıgımızda cd-rom ile ilgili bir hata verıcek daemon toolsu buradanindiriyoruz yukleme asamasında pc yı yenınden baslatıcak evet dıyoruz kurulum bıtınce daemon tolsu calıstırınca sag alt kosede sımge belırıyor ona tıklayıp mount image secıyoruz ve ındırdıgımız imajın yolunu gosterıyoruz ındırdıgınız ımaj dosyasını rardan cıkarmayı unutmayınız ve oyuna gırıp oynuyosunuz umarım yardımcı olabilmişimdir kesınlıkle alıntı degıldır kendım hazırladım eğlenceli oyunlar güzel maplar lagsız günler dilerim ultrAslan-BH Binbaşıma yardımları için teşekkür ediyorum