Şimdi Ara

Yardım Edebilecek Olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.aleyküm Arkadaşlar 3 Senedir Vücut geliştirme yapıyorum. Dolayısıyla Takviye alıyorum besinmarket gibi sağlan site arıyorum supplement satan bildiğiniz güvenilir sağlam bir site varmı acaba ?

• Protein7 ucuz ve hızlı
  • Teşekkür Ederim, Ucuzlukdan ziyade sahte ürün kurbanı olmamak, besinmarkette istediğim gibi birşey bulamıyorum. yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • Supplementler.com iyidir lakin sahibi israilli falan diyorlar bilemiyorum sana kalmış tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Supplementler.com iyidir lakin sahibi israilli falan diyorlar bilemiyorum sana kalmış tabi.

Yani?

Adam vergisini bu ülkeye veriyor mu?

protein7 neosante bayvitamin sorunsuzdur.
  • teşekkür ederim arkadaşlar animal alman lazım protein7 de yok galiba ama bay vitamin stoplarda var galiba güvenebilirmiyim bu siteye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Supplementler.com iyidir lakin sahibi israilli falan diyorlar bilemiyorum sana kalmış tabi.

Yani?

Adam vergisini bu ülkeye veriyor mu?

protein7 neosante bayvitamin sorunsuzdur.

Ben sana bilgi verdim adam hırsız vergi vermiyor haram mal veriyor demedim olayı başka yerlere çekmeyin bende alışverip yaptım ordan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edebilir misiniz?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    İşte verdiğin şey aslında başka yere çekme olayı.

Herkesin eli herkesin cebinde zaten. Boşverin en ucuz neresi ise oraya bakın sahıbı böle böle kaşı var gözü var a bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.