Şimdi Ara

Yardım edermisiniz :( Fotoğraf makinemi seçemiyorum. BİLGİ SAHİBİ HİÇ KİMSE YOKMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar fotorğaf makinesi alıcam ama amatör fototoğraf makinesi hakkında bilgi sahibi değilim. Canon 5D Slr makinemi yanımda her zaman taşıyamıyorum 200 tl ye kadar ufak bi fotoğraf makinesi alıcam hem fotoğraf hemde video çekimi tatmin edici olmasını istiyorum. Katolog değerleri ve bilgileri kadar makinenin verdi sonuçları bilmiyorum. Renk, çözünürlük, vs bi kaç makine seçtim sizce bunların içinden veya bunarın dışında ne almalıyım ? Yardımızı bekliyorum. Şimdiden arkadaşlarıma çok teşekkür edeyorum.

1) Fujifilm AV100 12.2MP 2.7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi(HD Video Çekim)+Çanta HEDİYELİ !!!

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-av100-122mp-27lcd-dijital-fotograf-makinesihd-video-cekimcanta-hediyeli-/ProductDetails.aspx?productId=ft00161&categoryId=248

2) Samsung PL100 12.2 MP 2.7" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-pl100-122-mp-27-lcd-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=ft23236&categoryId=248

3) Kodak EasyShare C183 14.0 MP 3.0" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi

http://www.hepsiburada.com/Liste/kodak-easyshare-c183-140-mp-30-lcd-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=ft21113&categoryId=248

Elinde bu makinelerden olup görmek amacıyla çektiği fotoğraflardan gönderebilecek arkdaşlar varsa lütfen rica ediceğim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerfx -- 11 Aralık 2010; 16:40:12 >

• ?
  • açıkçası 5d sahibi bir kullanıcı 200 liralık makinalar arasında kalmaz hepsinin ufak sensörlü olduğunu fotoğraf kalitesinin birbirine yakın olacağını bilir..

Hepsi birbirine denk makinalar forumdada av100 kullanıcısı çok o fiyat aralığında çok tutulan bir makina av100ü öneririm ..
  • hocam 5d varken 5 d nin zekatı kadar makina ile yapılan çekimler sizi ne kadar tatmin edebilir, hele düşük ışık koşullarında, bari bütçesyi biraz daha kasıp f200 exr falan baksaydınız ( ki bir 5d lensinin yarı fiyatı bile değildir )
  • tabiki öyle ama emanet isteyenlerde oluyor kıramıyorum. Eski bitane praktica makinem vardı emanet verdim lcd si gitti makineden lcd daha pahalı ondan kasmıyorum. Sadece kendime alsam canon g serisi ufak makine alırdım ama anlatabilmişimdir sanırım derdimi :) Samsung daha yeni teknoloji gibi geldi kodakta 2mp daha yüksek fuji de hd video çekimi var ve fujide çanta ve şarj aletide bedava. Kararsızım :)
  • bu makinelerle yapılan çekimleri bulamadım nette review vs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerfx

tabiki öyle ama emanet isteyenlerde oluyor kıramıyorum. Eski bitane praktica makinem vardı emanet verdim lcd si gitti makineden lcd daha pahalı ondan kasmıyorum. Sadece kendime alsam canon g serisi ufak makine alırdım ama anlatabilmişimdir sanırım derdimi :) Samsung daha yeni teknoloji gibi geldi kodakta 2mp daha yüksek fuji de hd video çekimi var ve fujide çanta ve şarj aletide bedava. Kararsızım :)

3ünden istediğinizi alın ama AV100ün hakkında hep olumlu yorumlar gördüm

2MP daha yüksekse ne olmuş?Daha güzel mi çeker?Öyle düşünüyorsanız siz çöpe atın 5Dnizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobeeren

quote:

tabiki öyle ama emanet isteyenlerde oluyor kıramıyorum. Eski bitane praktica makinem vardı emanet verdim lcd si gitti makineden lcd daha pahalı ondan kasmıyorum. Sadece kendime alsam canon g serisi ufak makine alırdım ama anlatabilmişimdir sanırım derdimi :) Samsung daha yeni teknoloji gibi geldi kodakta 2mp daha yüksek fuji de hd video çekimi var ve fujide çanta ve şarj aletide bedava. Kararsızım :)

3ünden istediğinizi alın ama AV100ün hakkında hep olumlu yorumlar gördüm

2MP daha yüksekse ne olmuş?Daha güzel mi çeker?Öyle düşünüyorsanız siz çöpe atın 5Dnizi

tabikide öyle değil.. bu makinelerin sensörleri ufak olduğu için gerçek 12 mp veya 14mp vermiyeceği kesin. ama içinden veya eş değer fiyatta en iyisini bulmaya çalışıyorum kodak lcd büyük olduğu içinde bi artı oldu ama galiba fuji alıcam. samsung çektiği fotoları nette aramaktayım ama hala bulmuş değilim.

• av serisi değilde a serisi bakın bence.
    Bende ucuz birşey arıyordum ikinci makine olarak. ben a235 aldım ve parasına değecek bir makineymiş. tavsiye ederim.
  • www.youtube.com
    www.picasaweb.com
    model numaralarıyla bu sitelerden onlarca örnek çekim video ve resim bulabilirsiniz.
    quote:

bu makinelerle yapılan çekimleri bulamadım nette review vs ?
  • Fujiyi hepsiburadaye geri iade ettim arkadaşlar. 4 flaşlı foto çekmeyle pilmi biter? Piller dandiktir demeyin canon flaşımda kullandığım pillerimi kullandım gp2700. Odaklaması çok zayıf. Hiç memnun kalmadım. Eskiden kullandığım 6 megapixel 4 pilli olimpus makinem 10 kat daha iyi ve performanslıydı. Marka karalamak için söylemiyorum. Fujiyi bundan sonra yarı parasına verseler almam. Para iadesi bekliyorum inş gelir.
  • Birde estantanesi 1/30 larda ( flaşlı çekim ) En küçük bir hamlede, Odaktakinin oynaması. Fotorğafı bozuyor. Bunuda ilave etmem gerek.
  • quote:

Fujiyi hepsiburadaye geri iade ettim arkadaşlar. 4 flaşlı foto çekmeyle pilmi biter? Piller dandiktir demeyin canon flaşımda kullandığım pillerimi kullandım gp2700. Odaklaması çok zayıf. Hiç memnun kalmadım. Eskiden kullandığım 6 megapixel 4 pilli olimpus makinem 10 kat daha iyi ve performanslıydı. Marka karalamak için söylemiyorum. Fujiyi bundan sonra yarı parasına verseler almam. Para iadesi bekliyorum inş gelir.

Ben de dün aldım fuji Av100 modelini. Yanında şarjlı pil de almıştım hemen, içinden gelen piller idare etmez düşüncesiyle. Kendi pilleri heran bitebilir derken dünden beri yaklaşık 100 poz çekmişimdir sanırım ve pil seviyesi henüz yarıya bile düşmedi. Sizin aldığınız üründe bir sorun olması muhtemel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.