Şimdi Ara

Yardım EDİN :( Bu Pc Neden Kasar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğünüz özellikte bilgisayar kasıyor kafayı yemek üzereyim.

En basit oyunlarda bile. Örnek vereyim METİN 2 de bile takılmalar oluyor bunun sebebi ne acaba ?

Ekran kartı driverleri güncel.
    Directx Sürümüde göründüğü üzere güncel.
    Orjinalde 6 Gb ram vardı , 8GB HyperX DDR3L Sodimm ram taktım hafifte olsa işe yaradı diyebilirim ama problem hala devam ediyor. Windows 10 İle kaynaklı bir problem olabilir mi ?

Ayrıca webde dolaşırken gayet sağlıklı dolaşıyorum hiçbir problem yaşamıyorum ama blgisayar oyuna gelince tırtlıyor

Ekran Kartı Model : Amd R5 230
    İşlemci 3.20 Ghz kadar çıkıyor ama takılmalar mevcut nasıl düzeltebilirim önerileriniz neler ?

• senin ekran kartı baya bi karışmış..komple kaldır ne var ne yok hepsini sil..sonra temiz bir şekilde sitesinden sürücüleri indir kur...
  • Karışmış derken ? Karışık Olan neresi ?
  • Kardesim sorunun su bilgisayarin birincil ekran karti olarak harici amd kart yerine entegre intel karti goruyor simdi

Masa üzerine gelip sağ click yapıp Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır seçeneğine tıkla ve karşına çıkan ekran dan Yüksek Performanslı GPU seçeneğini seç.

Denetim masasına gir, güç seçenekleri adı altın da yeni bir güç planı oluştur ve Yüksek Performans seçeneğini seç

Sorun cozulmezse iki kartin driverinida kaldir res at sadece amd driverini kur.
    Umarim sorunun hallolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam dediklerini yapıcam ama birde şu var ben laptopun bataryasını takınca VİDEO belleği 2048 den 128 e düşüyor. Windows 7 kursam sorun çözülürmü ?

• Kardeşim dediğim gibi bataryayı taktığında windows güç ayarını daha az enerji ile çalışan 128mb lık entegre kartına göre yapılandırıyor o yüzden belleği 128 olarak görüyorsun dediğim gibi güç seçeneklerini yüksek performans ayarlarsan sorun kalmaz
  • Güç seçeneklerinden düzelttim Yüksek Perdormansa ayarladım. Hala aynı şekilde yazıyor. Sanırım tek çare driverları kaldırıp tekrar kurmak olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baska care yok gibi gorunuyor bide oyle denemende fayda var bilgilendirirsen sevinirim :) kolay gelsin

• Tamam deneyeceğim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.