arkadaşlar ben belki telefon albilirimde yani değiştiricem de 2 tel fon beğendim belki 2 sinden 1 ni alırım benim k750i var ama ilk baştan beri istemiodum sim siyah olduğu için şimdi ben
ya w850i(daha çok düşünüyorum ) yada w710i
arasında kaldım hangisi daha iyi size göre yorumları bekliyorum bide hani siyah dedim ya bu w850 de kapak değisimi oluomuş acaba arkası beyaz önü siyah olurmu bide bana böçle anlıcağım dilden güsel bir açıklama yaparmsınız..veya başka bir telefon önerebilirsiniz...bide 2 sisinin fiyatları nedir...
şey unutuodum ben k750i yi satsam nekadar olur daha gaantisi var kulaklık çalışmıo okadar başka hiç sorunu yoq birde içinde 256 lık memori var..
bence w850i al... kapağının değişeceğini hiç sanmıyorum...
tabiki w850i sorulmaz bile bi kere ikiside müzik teli w850i de walkman 2 yazılımı var yani diğerlerinde farklı üstelik ekran kalitesi, foto kalitesi, 3g, hemde yeni bi tel ben inceledim gerçekten güzel bi tel w850i al derim
sağolun atrkadaşlar daha fazla yorum yapılırsa benim için daha iyi peki ya k750i yi nasıl satarım daha doğrusu 2. el olduğu için nekadar a satarım özellikleri yukarda var bir telefoncuya sordum 450 ye olur dedi ama normalde ne kadar hiç haberim yoq 2. ellerden...
ewt o aralarda gıdıo k750
w850
Arkadaşlar W850i geldi mi Türkiye' ye?
daha gelmedi arkadaşım heralde kasım başı falna bekleniomuş sölentilere göre ama fiatı belli sanırsam bierde okudum 370 eruo muş...
K750i' ye göre üstün bir tarafı yok W850i' nin. Tasarım farkı var sadece. K750i' nin joystik tuşu, deklanşör tuşu ve kablo bağlantıları bıktırdı beni. W850i' de bu tür problemler yoksa ve kasası kaliteli ise K750i' den W850i' ye geçebilirim. Serenay, kasım ayında çıkacağını nereden duydun? Fiyatını nereden öğrendin ve bu fiyat Türkiye fiyatı mı?
valla ben telefoncuya sordum o söledi ..başkada bişey bilmio kimse:..
w850i çok karizma bi telefon özellikle üstündeki kırmızı ışık yanınca süper oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: ceza keskinkılıç
w850i çok karizma bi telefon özellikle üstündeki kırmızı ışık yanınca süper oluyor
ewt yaa o ışık çok güzel duruyo
w850i
Bence çok hoş bir tasarim W850i
sağolun arkadaşlar yardım larınız için bakalım araştırıyorum dahaa...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme