s.a arkadaşlar hl2'nin bir modu olan hl2 wars adlı strateji mod' u olan bu oyun gerçekten harika bi oyun olduğunu size söyleyim.Şimdi bu oyunun türü RTS'dir.RTS nedir.?=RTS_yani REAL TİME STRATEGY anlamına gelir.bu oyunda öyledir.konunun başında dediğim gibi strateji oyunu oyun heralde 3 ırk a ayrılmış durumda.. insanlar(iyiler) combine(istilacı,kötüler) yaratıklar(antlionlar felan filan)
neyse ben bu oyunun 2 versionu var 1.hl2 wars v1.0 2.hl2 wars v5.0
ben 5.0 öneririm çünkü özellikleri daha fazla. bunları hl2 v5.0 exe ve zip halinde indirip oynanılıyo AMA
ben kurmasını bilmiorum herlade hl2 episode 2 üzerinden oynanılıo yani bilmiorum duyduğu kadarıyla öyle ama episode 2 üzerinde oynanıldığı tam olarak doğrumu bilmem?
ben v5.0 exe indirdim setup attı sonra next derken şöyle bi yazı hata verio senin oyun doyalarını seçmen için steam dio bilmem ne arkadaşlar sizde bir yükleyin allah rızası için ben yükleyemiyorum sorun ne acaba??zip olunca dosyaları nereye atcaz onuda bilmiorum LÜTFEN donanım haber forum'u half life fanları bana bu oyunu yüklemek için yardım edin!!!!! bu oyun Lord of the rings middle earth a cok benziyor. :) ..