Şimdi Ara

Yardım! Html yi asp ye çevirmek..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. elimde bi html sitesi var. bu siteyi asp ye çevirmem lazım.. bildiginiz bu işi yapabilecek bi program varmı. siteyi komple aspye çevirecek.. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden tşkler.

• bilmiyorum ama bi dreamweaver le dene istersem ama kesin bişi diyemem , ama bence onun yerine asp öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 23 Ağustos 2005, 13:45:59 >
  • hacılar bunun gib banada bi tane fireworks kitabı bulabilir misiniz ? türkçe olursa sevinirim .. bu atrada ben bu .odf dosyasını nasıl açarım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 23 Ağustos 2005, 13:48:22 >
  • foruma iyice bir göz at derim
  • htmlyi aspye nasıl cevireceksin ki?

html ile bi site yaptın bunun tüm sayfalawırnın uzantılarını asp olmasını mı istiyorsun yani nette asp sitesi oalrak mı görünsün diyosun...

Eğer öle diyosan az hepsinin uzantılarını htmlden asp yap bunun içi dw idealdir...

Ama baska bi türlü htmlyi aspyemcevirmene gerek yok asp zaten içinde htmlyi barınbdırı iç içedir
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ahmetsky

foruma iyice bir göz at derim

sabahtan beri arıyorum.. bulamadım.. daha önce bu konuya değinildiyse de özür dilerim artık. ben bulamadım yani..
  • neyini cevireceksin anlamadımki uzantıusını falan mı sadecE?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallahi ugrasma derim en bastan basla ve asp ogren yoksa hem isin zor hem de asp de ögrenemeden geride kalırsın !!!!
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ReiSeM

neyini cevireceksin anlamadımki uzantıusını falan mı sadecE?

evet

ayrıca bi tane program buldum. bu benim dedigim program olabilirmi.

http://www.programmarket.com/yazilimdunyasi/urun.asp?UrunNo=1475
  • bence dreamweaver ı inndir.www.inndir.com daon sonra yaptıgın her sayfayı ac ve farklı kaydet deyip asp sayfası oalrak kaydet
  • o programda olur evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.