Bildirim
Yardım! Html yi asp ye çevirmek..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilmiyorum ama bi dreamweaver le dene istersem ama kesin bişi diyemem , ama bence onun yerine asp öğren
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 23 Ağustos 2005, 13:45:59 > -
hacılar bunun gib banada bi tane fireworks kitabı bulabilir misiniz ? türkçe olursa sevinirim .. bu atrada ben bu .odf dosyasını nasıl açarım ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 23 Ağustos 2005, 13:48:22 > -
foruma iyice bir göz at derim -
htmlyi aspye nasıl cevireceksin ki?
html ile bi site yaptın bunun tüm sayfalawırnın uzantılarını asp olmasını mı istiyorsun yani nette asp sitesi oalrak mı görünsün diyosun...
Eğer öle diyosan az hepsinin uzantılarını htmlden asp yap bunun içi dw idealdir...
Ama baska bi türlü htmlyi aspyemcevirmene gerek yok asp zaten içinde htmlyi barınbdırı iç içedir -
quote:
Orijinalinden alıntı: ahmetsky
foruma iyice bir göz at derim
sabahtan beri arıyorum.. bulamadım.. daha önce bu konuya değinildiyse de özür dilerim artık. ben bulamadım yani.. -
neyini cevireceksin anlamadımki uzantıusını falan mı sadecE? -
vallahi ugrasma derim en bastan basla ve asp ogren yoksa hem isin zor hem de asp de ögrenemeden geride kalırsın !!!! -
quote:
Orijinalinden alıntı: ReiSeM
neyini cevireceksin anlamadımki uzantıusını falan mı sadecE?
evet
ayrıca bi tane program buldum. bu benim dedigim program olabilirmi.
http://www.programmarket.com/yazilimdunyasi/urun.asp?UrunNo=1475 -
bence dreamweaver ı inndir.www.inndir.com daon sonra yaptıgın her sayfayı ac ve farklı kaydet deyip asp sayfası oalrak kaydet -
o programda olur evet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X