Beyler bayanlar öncelikle hepinize iyi geceler dilerim. İsmim Muzaffer yaşım 18, 2.02 boyundayım 110 kg sahibim. Profesyonel olarak basketbol oynuyordum fakat talihsiz bir şekilde antreman sırasında büyüme çizgisine yakın bir noktadan sol kaval kemiğim kırıldı. 3 ay alçıda kaldı ayağım 2 ay boyunca yatakta kalakaldım ayağa kalkamıyordum platin takılmadı bacağın kısa kalabilmesi tehlikesinden dolayı o yüzden uzun bir süreç oldu benim için.
Bu süreç içerisinde 15 kg aldım vücudumun fiziki görünüşü çok bozuldu eski halime dönmek istiyorum aslına bakarsanız ki olması gereken bu.
Basketbola 1.5 yıllık bi ara verdim bu sakatlıktan dolayı bu süreç içerisinde kardiyo, spor vb. gibi aktivitelerle fiziki gücümü ve görünüşümü yükseltmek istiyorum, bu sakatlıktan önce de body build yapıyordum fakat protein tozu, aminoasit gibi ek olaraktan birşeyler kullanmıyordum. Bu durumda kullanmayı düşünüyorum bunun için yardım istiyorum sizden.
Protein Tozu olarak aklımda 2 tane çeşit var hangisini önerirsiniz etkileri nasıl bi yardımcı olursanız iyi olur.
1. Optimum Nutrition Whey Protein Gold Standart Double Rich (Çikolata) 5lbs. 2273gr.
2. Muscletech Nitro-Tech Performance Series 4 LBS 1800 gr Sütlü Çikolata Aromalı.
Bu protein tozunun yanına ise şu ürünü kullanmayı düşünüyorum başka ne önerebilirsiniz acaba?