Şimdi Ara

Yardım - Lefkoşa'da Oturan veya Tanıdığı Oturan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Geçtiğimiz haftalarda Kuzey Kıbrıs'tan ülkeye dönerken Lefkoşa havaalanında Girne'den aldığım bazı içeceklerim uçağa alınmadığı için kaldı. Normalde kabine sadece Duty Free'den alınan ürünler geçirilebiliyor, ancak bir anlık dalgınlığımıza geldi. 30 gün içerisinde ürünlerin havaalanından alınması için bana makbuz verdiler. Ürünler 11 gün içinde alınamazsa devlete kalıyormuş. Geçen sürede herhangi birine aldıramadığım için burada konu açmak durumunda kaldım. Eğer oradan yanında alışverişle dönmek isteyen varsa vereceğim makbuzla iki kişi sınırında alkollü ürün hakkı olacak şekilde içecekleri kendisine alabilir. Maksat parasıyla alınan ürünlere yazık olmasın.

Ulaşabilecek olan varsa en kısa sürede özel mesaj yoluyla lütfen ulaşsın. Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan birisi varsa makbuzları PTT posta yoluyla gönderebilirim. İlla ki Lefkoşa'dan biri olmak zorunda değil tabii, ancak başlıkta kolaylık olması açısından bu şekilde belirtmiştim. İlginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 26 Haziran 2019; 15:55:30 >

• İşte bendeki şans... Şayet 1 yıl önce bu konuyu açmış olaydın şu anda orada sütlü Nescafemi yudumlayarak gazete okuyordum
  • Çok uzak bir zaman :) Pek umut olmadan aradan zaman geçtikten sonra açtım başlığı. Belki birinin işine yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.