Şimdi Ara

YARDIM LG F900P nvida 81.89 driver sorunu ASUS vga kullananlar dikkatli olsun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3,4 saattir mantıksız ve bir okadarda can sıkıcıı bi problemle uğraşıyorum ve bir türlü çözemiyorum.
    4 saat önce şuan kullnmakta oldum Asus 9280S (Ti 4200) ekran kartı için Asus un sitesinden nvidanın 81.89 driverı indirdim. Yükledikten sonra özellikle girdim nvidianın ayarlarının bulunduğu bölüme bastığımda monitörün (LG F900P) brightnes ve contrast ayarı sıfıra indi. Mönitörün menüsünden değerleri tekrar ayarlamak istedim brightnes değiştirebiliyorum fakat contrastı değiştirmeme izin vermiyo değer olark 100 olarak gözüküyo ancak görüntü olark şuanda contrast 0.

Değiştiremediğim görünce hemen bi system restoreyi kullandım eski driver yerine gelde anacak monitörde bi değişiklik yok bunun üstüne daha once kullandığım 66.93 drivrını yükledim gene değişmedi son olarakta nvidianın sitesinden son driver olan 84.21 kurdum gene değişmedi.

Mönitörü başka bilgisayarda denedim sorun devam ediyo yani monitörün contrast ayarnı değiştiremiyorum. Mantıksız olan bir ekran kartı driverının monitörün kontol menüsünü ve görüntüsünü bozmuş olması. Bu bahsettiğim nvidianın ayar yerinde monitörün brightnesı contarstı ve color ayarı değişiklikleri yapılıyor ancak benim monitörümü tanımasına rağmen uyumsuzluk gösterip bu sorunları açtığını sanıyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo520 -- 23 Mart 2006; 15:09:12 >

• Yardım edebilecekkimse yokmu???

Sorun devamediyo hala.
  • windows üzerinden anakart ayarlarından yapabiliyomusun. bi de monitörün üzerinde recall(ilk ayarları geri çağırır) varsa onu dene.monitör kablosu ve söket pinlerini de kontrol et.o da işe yaramazsa monitörün bozulacağı varmış o ana denk gelmiştir.
    kolay gelsin.......
  • Windows üzerinden hangi anakat ayarları lazım onu anlamadım??

Recall ı denedim sekli ilk haline geliyo ancak brightnes contrast aynı kalıyor.
    Monörün tüm akblolarını dün akşam söktüm zaten belki elektrik yokken eski haline gelir diye ama sabah taktığımda hiçbir değişiklik yoktu.

Monitörün menüsü tekrar yüklenebiliyomu???
  • walla nvidia nın 77.72 driverinde böyle bi problem wardı.
    inşallah monitor bozulmamıştır.
  • Bence yapman gereken monitörü servise vermek...
  • Monitörü dün servise verdim. Tahmin ettiğim gibi nvidianın driverı monitörün kontrol menusünü bozmuş. Allahtan menü yüklenebiliyor tekrardan. Umarın en kısa zamnda ve sorunsuz bir şekilde monitörüme kavuşurum.

Bu arada forumda başka birini başına böyle bir olay geldimi merak ediyorum, ekran kartı için yüklene bir driverın monitörü bozması çok saçma.

Asus ekran kartı olup asusun sitesinden ekran kartı için driver indirenler dikkatli olsun bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.