Bildirim
yardım ltf
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ampülleri yanmis olabilir -
Git bir oto elektirikçiye. Ne uğraşıyorsun ki buralarda. Hemen halleder sorunu. Sana da 'at bişeyler abi işte' der o kadar! -
arkadaşlar servise götürdüm lamba değişmiyomuş komple değişiyormuş fiyatıda 1800 ytl bilginiz olsun -
AMPULÜ YANMIŞTIR SERVİS YERİNE OTOELEKTRİKCİYİ TERCİH ET KARDEŞ -
quote:
Orjinalden alıntı: crow79
arkadaşlar servise götürdüm lamba değişmiyomuş komple değişiyormuş fiyatıda 1800 ytl bilginiz olsun
OHAAAAAAAAAAA BU SERVİSLERİN HEPSINE -
Üstüne 1800 ytl daha koy arabayı değiştir... -
abi varya bu arabaları parça parça yapmaya kalksan arabanın fiyatı 3 katına çıkar...
Bu ne insafsızlık ya...
Bu orjinal servisler hep böyle...
Teyzemin VW polosu var mersinde...
Bi gün kaza yapmıştı 3 tane vw servisini dolaştık az bişey ezik için biri 150 biri 200 biri 300 milyon istedi...
Ben aldım arabayı normal sanayiye götürdüm...
10 milyona hallettim...
Olay bu... -
arkadaşlar geçen gün lambalar yanmıyo diye sinirlendim bir tane vurdum yandı 1800 lira da cepte -
quote:
Orjinalden alıntı: crow79
arkadaşlar geçen gün lambalar yanmıyo diye sinirlendim bir tane vurdum yandı 1800 lira da cepte
Hyundai arızaları da artık beleşe geliyoo desenize..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X