Şimdi Ara

Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    En son 2003 yılında oynadığım bu oyuna şu an tekrar başlamaya karar verdim ama başlıklarda oyunun saçmalığından ve kolaylığından dem vurmuş herkes.Eskiden bir oturuşta 10-15 sezon oynadığımı bilirim tekrar başlasam mı ne dersiniz?

• Başla hocam sen bilirsin
  • Çok mu "bunu da mı bize soruyorsun?" tarzı bir soru oldu bu Bir arkadaşım oyunu steam üzerinden kurmam gerektiğini orijinal oyun almadığım zaman belli bir süre sonra hata verdiğini söyledi bu durum nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre__ss

Çok mu "bunu da mı bize soruyorsun?" tarzı bir soru oldu bu Bir arkadaşım oyunu steam üzerinden kurmam gerektiğini orijinal oyun almadığım zaman belli bir süre sonra hata verdiğini söyledi bu durum nedir acaba?

Yok hocam

Hata olayına gelirsek evet arkadaşının dediği doğru ama biraz da şans işi. En başta da hata gelebilir sonradan da gelebilir veya hiç gelmeyebilir. Bu hataların çözümü illa oluyo, t orrent de cracklı şekilde bile indirebiliyoruz artık. Maddi durumunuz yeterli ise steamdan alırsınız.

• Dilerseniz Fm 15'i indirin baktınız memnun kalmadınız Fm 16 çıkınca steamdan alırsınız
  • Aslında en temizi steamden almak ben sadece şimdi 15'i kurup biraz oynamak istiyorum daha sonra o heyecanı tekrar yakalarsam steamden alırım.Teşekkürler cevaplarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre__ss -- 29 Ağustos 2015; 14:51:44 >
  • Rica ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Lütfen Yardım!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.