Şimdi Ara

Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lvl im 29 Job:Physician , Poisonous Spider lvl imi kasarken biri geldi party attı girdim adamın lvl ine baktım onun lvl i 20 benim 29 ama ona poisn.. spider lar 30 40 bu civarlarda vuruyolar lvl ide benden düşük bana 70 80 90 vuruyorlar lvl im bide bu adamdan yüksek :S statlarlamı bi ilgisi var yoksa üstümüzde giydiğimiz armorlarmı(armorlar +2 +3 defans larda basılı)

Konuyu açmadan topic leri gezdim buna benzer bişi bulamadım Yardım ederseniz sevinirim..

(((Poisonous Spider ları Toplu kesiyodum)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epardeds -- 11 Şubat 2007; 23:26:58 >

• Job hunter ise passive skilli defans verir ondan olabilir
  • Burak'ın dediği gibi de olabilir, adamın armor'u seninkinden daha iyi de olabilir.
    Ama bir de şu durum var, Poisonous Spider'lar, Poison Toads'lar vs. zehir etkileri vardır. Mesela silahlar için de geçerli bu bazı silahlarda yazar. Poison damage 20(mesela). Bu silah hangi yaratığa olursa olsun 20 damage zehir vurur. Belki örümcekler zehir vuruyordur, adamın da zehire karşı korumalı armor'u vardır. Ama bu olamaz çünkü örümceklerin zehiri 70-80 gibi güçlü değildir. İlk iki neden olabilir..
  • tmm dediğinizde ola bilirde bütün herşey bana çok damage vuruyo bendemi bi sorun var anlamadım

bide dex im çok az bununla bi ilgisi ola bilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epardeds -- 12 Şubat 2007; 13:32:17 >
  • 1. armoru iyi olabilir.
    2. power of warrior gibi (POW) skill özellikleri var bazı joblarda. Onlar defansı artırıyor.

poisonous spiderlar poison attack yapmıyo bi kurbağalar poison atıyo.
  • Hmm.. Yanlış hatırlıyorum herhalde.. Ben bir ara girip bakarım.
  • Dex ile de ilgili olabilir. Dex demek defans demek. Dex az ise defansın düşük olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Lütfen Yardım!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KourAlp

Dex ile de ilgili olabilir. Dex demek defans demek. Dex az ise defansın düşük olur
    evet

1.sen str gidiosundur dex in düşük olduğu için diğer adam yaratıklardan daha az hasar alır ama sen str gittiğin için güçlü vurursun cnaın fazladır ama çok fazla hasar alırsın

2. ihtimal adam warrior dur active skilliyle savunma ve saldırısını geliştirmiştir
    ya da hunter dır passive skill le defans eklenmiştir

3. ihtimalde ki inanmıyorum armorunun senden güçlü olduğuna zaten o lvl de alıcağı iii bi armor yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.