arkadaslar şimdi benim masa üstü pc de adsl airties rt-102 modem kullanıyorum ve ethernet bağlantısı olarak ... bilgisayarı ve modemi açıyorum internet bağlantısı oluyor explorer çalışıyor msn vs... Bir süre sonra (bu süre değişiyo 3-5 saatte birde oluyor ama sürenin pek önemi yok gibi) explorer yavaslamaya ve sonra sayfalar açılmamaya baslıyor msn de problem yok online oyunda problem yok bi süre sonra msnde oyunda gidiyor bilgisyar yeniden ip almaya çalışıyor saatin yanında görüyorum sonra almaya çalışırkende sınırlı bağlantı veya bağlantı yok diyor pc yi ve modemi kapatıp yeniden açınca düzeliyor ama bu durum canımı sıkıyor nası önleyebiliriz lütfen yardım
admin arkadaslardan tekrar özür diliyorum detaylı olarak açıklama bulamadım cevaplar içinde şimdiden tesekkür ediyorum
Sitede sorunuma cevap verebilecek hiçkimse yokmu arkadaslar??
admin arkadaşlardan neden özür dilediğini anlayamadım. Belki onlardan cevap istiyorsun diye düşünmüştür konunu gören arkadaşlar.
Şimdi açıkcası anlattıklarınızdan sonra kafamda bir sorun oluşmadı. Dolayısıyla kesin bir çözüm yolu öneremeyeceğim.
Bağlantınızın yavaşlamasına artalanda çalışan bir yazılım sebep olabilir. Bilgisayarınızı güncel bir antivirüs yazılım ile tarayın. Mutlaka anlık koruması olan bir AntiSpyware yükleyin ve şu anda birden fazla antispyware ile taramadan geçirin.
admin arkadaslardan özürümün sebebi konuları arastırdım sorunlar arasında tam aradığım cevabı bulamadım eğer varsa bile affınıza sığınıyorum anlamında yani :)
şimdi problemi 4440375 e şans eseri bağlanarak söledim ve bana airties in teknik destek numarasını verdiler orayı aradım ve bazı ayarları kontrol ettik benm firewall çok eski sürümde kalmıs onu güncelledim düzelir dediler umarım öyle olur antispyware olarak ne indirmemi tavsiye edersin ? antivirüs olarak nod32 kurdum ama iyi diyende var değil diyende var kaspersky kullanıyordum ondanda ben memnun değildim çözemdim programı taramayı bi çok antivirüsle yaptırdım ve panda nın sitesinde spyware tarattım sadece cookies dosyaları ve documan and settingde bişeyler buldu ... onlarıda sildim
Ben biraz genelleme yaparak öneride bulunacağım seninde bildiğin gibi herkes farklı bir firmanın yazılımı öneriyor çünkü. Benim önerim hangi antivirüsü kullanırsanız kullanın Güncel olsun yeter.
Antispyware olarak ben windows defender ve ZoneAlarm 'ın antispyware 'ni kullanıyorum. Aslında Güvenlik duvarı olarak ZoneAlarmı tercih ediyordum ancak içinde antispyware gelince onuda kullanmaya başladım.
Daha önemlisi internet explorer ile internete giriyorsanız heleki yetişkinlere özel içerikli sitelere giriyorsanız bilgisayarınıza zararlı yazılımların bulaşmasını kolaylaştırmış olursunuz. Bunların ikisindende uzak durmalısınız. (ie'den ve kaynağı belli olmayan yetişkin sitelerinden, birde crack sitelerinden)
anladım tavsiyelerin için tesekkürler
Öncelikle Bir virüs Programı Kullanıyorsanız Taratın makınayı daha sonra Firefox Mozillayı kurup Onu Kullanmanızı tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme