arkadaşlar 65 lvl charım var oyunda başka bi char kasmak istedim öylesine bankaya coreanlar, takılar falan koydum ve 7 levellik ezik charımla onları aldım kasmaya başladım.. char 9 lvl oldu..
ardından öteki 65 lvllık charıma girdim geri geldiğimde charım 7 levelda itemleri aktardığım yerde dragoncastle da bankanın önünde ve 7 leveldi.. bütün itemler uçmuş!!!!
soygun desem char 10dan önceki levlelerda yatsada exp kaybetmiyor 9 dan 7 ye düşmesi imkansız.. zaman adeta geri alınmıştı tek eksik benim itemlerimdi..
GMe yazdım burdan yardımcı olabilecek var mı???
arkadaşım 1 dan dan önce zaten trade atmazsın.2 cisi aynı accuant ile yan çarı kasmaya başladısan ki muhetemelen öle ana karaketri silmedisen bankana girilmiş .Ve muhtemelen soyulmuşsun 2 . bir ihtimal bazen game bug oluyor.İtemler görün müyor.1.1 den gm lere mail at.
hayır soyulma değil bu char 9 dan 7 levela düşmüş ki bu imkansız 10 lvldan önce exp düşmüyor istediğin kadar yat... 1-1den attım onlara benim durumumda olan çok insan var şu an baırıyorlar cm de.. rollback denilen olay bu oyundan kaynaklanıyor mesela kasıyosun 1 saat önceki konuma geri geliyor oyun level düşünüon o arada item aldıysan paran geli geliyor item uçuyo ama bende ne para ne item var çünkü itemler benimde bankadan aktardım.. umarım düzelir
Ewt Arkadasta b.d basmisti patladi. Ertesi gün bankasina 18m geri geldi:S Oyunda suan böyle problemler cok.
Problem değil cuma günü rollback oldu o nedenle. item kitlenmesi yada silinmesi cuma gününki olaya bağlı. 1:1 den mesajınızı yazınız düzeltiyorlar.