Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 yıllık bir ilişkim vardı yaklaşık 1 sene önce bitti ve 1 sene hiç görüşmedik nişanlandığını duydum,en son birşey oldu ve msj attım ona cvp geldi tekrar geri msj derken falan görşmeye başladık 1.5 aydır görüşüyoruz sevgili gibiyiz tekrar çok aşırı yakınlaşmalarımızda oluyor eskisi gibi 2 hafta sonra düğünü var vee nişanlısına kendi ailesine falan ayrılmak istediğini söylemiş hatta nişanlısını baya ikna etmiş çocuğun çekdiği mesajı gösterdi bana madem istemiyorsun tamam ayrılalım demiş ama aileler araya girmiş yine görüşüyorlar
    buraya kadar herşey normal ama ben onunla evlenmek istemiyorum...! ama onunda başkasıyla evlenmesinide istemiyorum sadece yanımda olsun istediğim zaman görüşelim istiyorum (farkındayım çok bencilce) şimdi dün yine görüşdük yine sevgili gibiydik bu ayın ortasında düğünü var ondan son birşey istedim son bir gece daha birlikde olalım oda bakarız ayarlamaya çalışacam falan dedi sorum şu hem ilerisi için düşünmeme rağmen neden bu kadar peşindeyim bu insanın gece gündüz aklımda sevgi desende oda yok aşırı derecede nedir yani olay ben çözemedim :S

bu arada arkadaşlar evleneceğiniz insanı iyi seçin.........

• dondurup buzdolabına koy.canın istediğinde mikrodalgada çözdürüp sinemaya,düğüne vs.. götür.işi bitince tekrar buzluğa at.Böylelikle kimse evlenemez onunla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inek_avcısı -- 2 Mart 2009; 14:40:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inek_avcısı

dondurup buzdolabına koy.canın istediğinde mikrodalgada çözdürüp sinemaya,düğüne vs.. götür.işi bitince tekrar buzluğa at.Böylelikle kimse evlenemez onunla.

Başka söze ne gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.