arkadaşlar lg lw4500 42 inç tv im var , iki tane bilgisayarım var evde birini htpc olarak kullanıcam ve bir ses sistemi almak istiyorum fakat ses sistemleri hakkında pek bi fikre sahip değilim açıkçası. bi kaç sorum olacak. dts destekleyen normal dvd oynatıcılı bir ev sinema paketi alsam, 1080p ve 720p filmleri htpc ile izlerken dts ses alabilirmiyim bu tarz bi sistemle ve aynı şekilde 3d filmlerde de ses alabilirmiyim. yani kısacası aldığım ses sistemini oynatıcı olarak kullanmadan sadece anfi vazifesi görecek şekilde kullanmam ses konusunda problem çıkartırmı.
cevap verenlere şimdiden sevgiler.
Bir problem çıkarmaz
peki pc ile ses sistemi bağlantısı nasıl sağlıyabilirim piyasada ki ev sinema paketlerinin yüzde 90 nın da hdmi giriş yok sadece bir tane çıkış var.pc yi ses sistemine bağlamak istiyorum.
ARKADAŞLAR SESDE BİR SIKINTIM VAR ...MEDİA PLAYERDEN MÜZİK DİNLEYEBİLİYORUM AMA İNTERNETTEN DİNLEMEK İSTEDİĞİMDE BİLGİSAYARDAN SES ÇIKMIYOR ..Bİ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ....teşekkürler ..!!! ...ACİL .
küçük yazsaydın cevabını yazardım.
ne alaka kardeş ..bişey biliyosan söle lütfen de yapım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme