Şimdi Ara

Yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar öncelikle iyi günler bilgisayarımın oyunlarda kasması üzerine forumdakılere danıstım ekran kartı al dediler 1gb ddr3 128 bit gt 220 ekran kartı aldım sorunum düzelmedi pes 12 de cpu kullanımı %100 oluyordu sonra yine konu actım dediler ram 1 gb yetmiodur 1 gb ram takviyesi yaptım sorun gene düzelmedi sonra yine konu actım bu sefer harddisk gitmiş dediler gittim sıfır sata bir harddisk aldım taktım sorun gene düzelmedi sonra konu actım psu kaçlık dediler bnde 200 wattlık dedim o yetmez pc darbogaz yapıodur dediler gittim highpower coll max 400 watt psu aldım az önce makinaya taktım pesi yukledim sorun gene devam edior ama bi kasıor 10 saniye kasmıor sonra tekrar kasıor önceki psuda fifa 2010 yapamıordum cok kasıordu şimdi fifada bir kasma yok ama pesde kasma devam edior lütfen yardım bı iş artık canımı sıkmaya basladı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ

http://hizliresimyukle.com/showpic-198775/adsız.png

SICAKLIK DEGERLERİ

http://hizliresimyukle.com/showpic-198776/sıcaklık.png

WİNDOWS /DERECELENDİRMESİ

http://hizliresimyukle.com/showpic-198777/derecelendirme.png

• yardım eden yokmu :)
  • Merhaba,

Öncelikle Isı ve Power Supply sorununuz yok.

Yeni almış olduğunuz ekran kartı günümüz oyunlar için oldukça yetersiz bir karttır. Tabii bunun yanın da işlemcinizin marka, model ve serisini de göremedim. Windows Derecelendirmesi ekranında oldukça düşük bir puan almış.

Amacınız güncel oyunları oynamaksa eğer, yeni bir sistem almanızdan yanayım. Oyun oynamak için bu sisteme boş yere masraf yapmayın, performas olarak hiç bir etkisi olmayacaktır harcadığınız paraların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Öncelikle Isı ve Power Supply sorununuz yok.

Yeni almış olduğunuz ekran kartı günümüz oyunlar için oldukça yetersiz bir karttır. Tabii bunun yanın da işlemcinizin marka, model ve serisini de göremedim. Windows Derecelendirmesi ekranında oldukça düşük bir puan almış.

Amacınız güncel oyunları oynamaksa eğer, yeni bir sistem almanızdan yanayım. Oyun oynamak için bu sisteme boş yere masraf yapmayın, performas olarak hiç bir etkisi olmayacaktır harcadığınız paraların.

cevap için teşekkürler ama crysis 2 crysis gta 4 gibi oyunlarda kasma yok sadece pesde yapıor pesin işlemciyi cok kullandıgını duyustum sonra oyunu küçük ekranda actım cpu kullanımı %100 oluyor ve kasmaya baslıor bir ara kama 10 saniye düzelior sonra tekrar kasma yapıor :) ztn ekran kartınıda ucuz die almıstım önceki 256 mb idi o yüzden aldım ama ekran kartı ile bi sorun yok darbogaz yapabilir die düşündüm psu aldım 400 watt ama yine düzelmedi sanırsam işlemci alma vakti geldi takılı olan işlemci core 2 duo 2.80 ghz 2833 mhz e7500

• O ekran kartı o sistem de darboğaz yapmaz..

"Crysis 2" sistemi oldukça yoran bir oyundur, akıcı bir şekilde oynamanız pek mümkün gelmedi bana o sistemle..

"GTA 4" ne zaman bu oyun adını görsem/duysam sorunlu bir oyun diye tabir ediliyor. Aslını tam bilemiyeceğim, oyun oynamadığım için.

"Pes 2012" adlı oyunu istersen sistemden tamamen kaldır ve farklı bir kalıp dan kur. Crack kullanıyorsan, bu tip sorunlara yol açma ihtimali yüksektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

O ekran kartı o sistem de darboğaz yapmaz..

"Crysis 2" sistemi oldukça yoran bir oyundur, akıcı bir şekilde oynamanız pek mümkün gelmedi bana o sistemle..

"GTA 4" ne zaman bu oyun adını görsem/duysam sorunlu bir oyun diye tabir ediliyor. Aslını tam bilemiyeceğim, oyun oynamadığım için.

"Pes 2012" adlı oyunu istersen sistemden tamamen kaldır ve farklı bir kalıp dan kur. Crack kullanıyorsan, bu tip sorunlara yol açma ihtimali yüksektir.

kaldırım denedim vrus var die 7 kere format atıldı xp vista windows 7 hepsinde aynı sorun yasandı crack olayına gelince farklı cracklar kurdum gene düzelmedi güncelleme attım gene düzelmedi fifada yapmıor crysis 2 de hiç takılma yok yormasına ragmen gta 4 de bazı bölgelerde kasma yapıor crysisdede bi gram kasma yok fifadada :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.