Merhaba, sistemimde kurulu olan bu ekran kartı ile crossfire yapmak istiyorum uygun fiyata bir tane daha buldum. Sorularım sırasıyla şunlar ;
- Yararları Nedir ? - Zararları Nedir ? - Kartlar Birleşip Performans direk ikiye mi katlanıyor yoksa yüzdesinde bir artış mı oluyor ? - FPS artışı olur mu ?
Battlefield 3 ultra da oynuyorum fakat çözünürlüğü yükseltip ve AA 4X yapınca FPS düşüşü başlıyor.
Tavsiye eder misiniz ? Görüşleriniz Nelerdir ?
-Daha uygun fiyata daha yüksek performans -Genellikle üstteki kartta ısınma problemi, yüksek güç tüketimi. (min 750w kaliteli power gerekli) -CF deftekli oyunlarda %60-95 performans artışı, 1+1=2Gb olmaz!!! 1Gb kullanırsın. -Tabi ki FPS artışı olur. performans olarak 6970 civarında olur diye düşünüyorum.
4850 Crossfire ve 560Ti SLI kullandım hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Ancak yeni güç kaynağı masrafı çıkacaksa sana elindekini satıp 6970'e modalanabilen bir 6950 alman daha iyi olabilir. Almışken de 2 Gb alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: CnZ
-Daha uygun fiyata daha yüksek performans -Genellikle üstteki kartta ısınma problemi, yüksek güç tüketimi. (min 750w kaliteli power gerekli) -CF deftekli oyunlarda %60-95 performans artışı, 1+1=2Gb olmaz!!! 1Gb kullanırsın. -Tabi ki FPS artışı olur. performans olarak 6970 civarında olur diye düşünüyorum.
4850 Crossfire ve 560Ti SLI kullandım hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Ancak yeni güç kaynağı masrafı çıkacaksa sana elindekini satıp 6970'e modalanabilen bir 6950 alman daha iyi olabilir. Almışken de 2 Gb alırsın.
teşekkürler hocam bilgilendirme için. Ben 200 TL'ye buldum bende ki power 650W yani kutusunda CF yapıldığında olması gereken değeri karşılıyor. 1 GB olsa işimi görmez mi ki ? Zaten sistemim iyi
guc kaynagi islemci yeterli.elindeki kart muhtemelen 1gb bu durumda ikinci karti da 1gb almalisin.ben 1gb 6850 cf kullaniyorum son oyunlarin hepsini oynadim bir problem cikmadi full hd.son ayara dayarsan crysis 3 cok ram istiyormus.aa ayarini acarsan da ram yer ve oyunu cok kastiran bir ayar bence gereksiz full hd'de.
tamamen sana kalmış açıkcası biraz da tercih ve heves meselesi ama 200'e bulmuşsan eğer elindekini de 200'e satabilirsin demektir ki 2gb 6950'ler 350Tl civarında diye biliyorum. onu da 6970'e modlarsan 6850x2 performansı olacaktır. üs power'a arkadaş yeter demiş ama istersen başka kişilerin de fikrini al bana biraz sınırda geldi çünkü.
anladım arkadaşlar çok teşekkürler. Ben en iyisi 200'e bulmuşken onu alayım CF yaparım zaten PS4 alacağım için beni uzun yıllar idare edecektir bu sistem.
quote:
Orijinalden alıntı: cryzlear
anladım arkadaşlar çok teşekkürler. Ben en iyisi 200'e bulmuşken onu alayım CF yaparım zaten PS4 alacağım için beni uzun yıllar idare edecektir bu sistem.
foruma biraz baktım da 270TL'ye 6950 satılıyor bilgin olsun
gayet mantıklı hacı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme