Şimdi Ara

Yardım ''ÖNEMLİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 e quick format atıcam ama quick format attığım zaman Trophy!lerim gider mi gitmez mi 650 ye yakın trophy var ve gitmesini istemiyorum bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

• PSN'e sign in ol ve trophy'lerin senkronla sisteme. Sonra format at birşey olmaz.
  • onu biliyorum yaptım ama ben yinede ps3 de görmek istiom trophy leri yani bi yolu varmı
  • Format atmadan önce PSN'e bağlı haldeyken trophy kısmına gir üçgene bas sonra sync with server de.Quick formatı bilmiyorum ama full format atınca herşey gidiyor,aynı PSN hesabınla trophy kısmına girince daha önceki bütün trophyler geri geliyor(Serverlarda saklanıyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 18 Şubat 2011; 17:34:43 >
  • PSN'e sign in ol ve trophy'lerin senkronla sisteme. Sonra format at birşey olmaz. +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Format atmadan önce PSN'e bağlı haldeyken trophy kısmına gir üçgene bas sonra sync with server de.Quick formatı bilmiyorum ama full format atınca herşey gidiyor,aynı PSN hesabınla trophy kısmına girince daha önceki bütün trophyler geri geliyor(Serverlarda saklanıyor).

Eğer dediğin gibiyse çok işime yarar sağolasın deniyicem bi ara Sync with the server yaptım ama trophy lerin geri geleceğini bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.