Şimdi Ara

Yardım önemli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bugün hayatımın aptallığını yaptım.. Bi adamla trade yapıoduk XİGENONda... Adama 16m ve hornxbow+7 verdim o da bana ironxbow+1 wercekti.. Adam p.cl.k yaptı ve onun yerine short bow koydu.. Benimde dalgınlığıma geldi bakmayı unuttum ve sonuc 16m ve hornx+7 gitti short bow geldi. Ne yapabilirim arkadaşlar bi yardım edermisiniz...

• Soğuk bir bardak su içebilirsin!
  • GMye sölesem de bişey yapamaz heralde adamın nicki bende şu anda ama bi işe yarar mı...
  • hiç bişey yapmaz senin saflığın dicem
  • birader bana yaptılar aynısını farklı itemlerle gidip buz gibi su içtim adam pm yi kapattı sonra
  • ya sizde bazı *ptallıklar war sakın alınmayın

1 ) adam eger gercekten alış weriş yapmak istiyorsa ilk tradede itemi koyar we werir
    2 ) adam ın eger kotu düşünceleri warsa trade yi herhangi bi şekilde engeller we yeniden atar amacı sizi yanıltıp sizin iteminizi almaktır

bi keresinde adamın biri dedi senin ironx e +6 we 50 m para werim dedi bende ok dedim
    +6 iron i koydu parayı da koydu sonra kapattı tradeyi
    abi dedi 50 m yerine 45 m olmas mı dedi bende olur dedim
    sonra tekrar trade yaptı short bow koydu we 45 m bende bow +7 koydum

sonra kar yaptım adam arkamdan o kadar aglayınca parasını falan geri werdim

yani sizi kandırmaya calıssanları siz de kandırın ki akıllansın
  • Hakkaten baya saflık etmişin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok saflık etmişin yok üzerine soguk su iç yok aptallık var falan ne ya bu...siz farkında olmadan adam kırılıyor onu dediginde biraz mantık lı düşünün yaa.dalgınlık diye bir sey var nese ben şimdi susuyorum... ama aynısı oldugunda bakalım siz ne yapcaksınız...geçmiş olsun kardeş bu arada olur dalgınlıklar her insan oglu bir anlık bosluga gelir dalar gider...
  • ßAßA DALGIN ANANINA GELMIS HERHALDE AMA ALMAN IMKANSIZ GIBI GÖRÜNÜO 1 BARDAQ SOGUK SU IC ISTERSEN
  • +1 ironx o kadar etmes en git bi lamia partysine 1-2 saat bekle ironx düşer ama sanamı gelir şans boşuna parana kıymasaydın +7 hornla anca değişrdim para biraz fazla olmuş
  • bu da yeni teknik bana bi kere oldu ama ikincisini yemedim
  • Geçmiş olsun bende bi keresinde yemiştim ama kayıp cok olmadı toplam 1m civarında kayıp vardı
    neyse boşver ..Bence yeniden hornX( ama + ' lı ) yapmaya bak...
  • yazık olmuş aga geçmiş olsun en iyiysi soğuk su iç
  • aynısı bna da oldu böle çok i..e war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.