Şimdi Ara

'YARDIM'PASSAT TSI-YENİ C5-LAGUNA III (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
0
Favori
31.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: monotaschak

yeni laguna şimdiye kadarkı renultların en kaliteli olarak geçiyo iç malzeme açısından

vel satis

+1877
    işte kalite dediğin budur.
     'YARDIM'PASSAT TSI-YENİ C5-LAGUNA III

• yukarıdaki sıralamyı yaparken ardaki ufak farklara binaen yaptım. benzinli-dizel karşılaştırmak doğru değil ama arkadaş seçenekleri böyle vermiş.bu araçlara min. 50 bin ytl verilecek ve hepside kaliteli araçlar. hangisini alırsanız alın içinize sindiği müddetçe sorun yaşamazsınız.bence gidip test edip karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 27 Mayıs 2008; 21:17:37 >
  • vel satis de kaliteli tamam da su ana kadar hayatımda bir kere gördüm o aracı tr'de. 100-110milyar veren adam hiç düşünmeden gider üstüne biraz daha koyar c220cdi veya 520d veya a4,a6 gibi arabaları alır zaten...en azından ben öyle yapardım...
  • lagunayı kalite siralamasında sona koymuşsun ama lagunanın malzeme kalitesi passattan iyi
  • lagunanın iç kalitesi cok iyi ve güzel ama dıs tasarımıda bi okadar berbat yaaa bu yılın kendi sınıfında en tipsiz aracı olur sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: judge_33

lagunanın iç kalitesi cok iyi ve güzel ama dıs tasarımıda bi okadar berbat yaaa bu yılın kendi sınıfında en tipsiz aracı olur sanırım

en çok dikkat çeken C5 ve passat

lagunaya kimse bakmıyor zira olabilecek en kötü tasarıma sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

lagunayı kalite siralamasında sona koymuşsun ama lagunanın malzeme kalitesi passattan iyi

amacım birini sonuncu yapıp diğerini birinci yapmak değil sadece kendimce karşılaştırdım. laguna'nın donanım versiyonları arasında tutarsızlık var hepsinde aynı kalite yok. baz donanım ve üst donanım arasında kalite farkı var. diğerlerinde bu kadar fark yok. sadece plastik kalitesi değil mesela koltuk döşemeleri,iç mekantrimleri falan hepsi kalite kapsamına girer.
  • Son zamanlarda arabasız olmam ve ne alabilirim diye fellik fellik araştırmalarımdan mütevellit bu konuyla ufaktan alaka kurduğumu varsayarak iki cümlede ben katkıda bulunayım müsadenizle... Herşeyden evvel biz Türk Milleti sahip olduğumuz her şeye en iyisi budur demekten kendimizi alıkoyamıyoruz... İnanılmaz bir düşkünlük fanatiklik artık ne derseniz... Sadece otomobil değil. Hemen hemen her mevzuda bariz belirgin olan bir durum... Geçen gün sanayide bir rot balanscı da 131 Doğan'ı olan bir vatandaş şöyle diyor... "Bu araba bir dönem çıktı. Artık bir daha böylesi yapılmadı. Bir bin de bak. Senin araba halt etmiş." Karşıda ki kişinin arabası ise E34 5.20... O garibimde herhalde bu adam normal değil diyerek onu tasdik eden cümleler kuruyordu...

Bu hadise gerçek hayatta böylesine alelade biçimde yaşanıyorsa sanal alemde güzel ülkemin güzel insanlarını tutana aşk olsun. Öyle inanıyorum ki adam hayatında bir kere bile görmediği araba hakkında 50 cümle kurup onu kıyas eder hatta ya kat be kat üstün ya da kat be kat kötü diyip sıyırıverir kemiği... Hangi marka daha çok para verirse onun iyi olduğunu gözümüze sokmaya çalışan bir takım dergilerden de okudu ise eğer... Vay vay vay. Adam kendini otomobil profesörü zannediverir o dakika. Yapmayın arkadaşlar. Olay bu kadar basit değil. Hele ki bu foruma gün içerisinde binlerce insanın ziyarette bulunup bir şeyler öğrenme gayesinde olduğunu önümüze koyarsak... (Ne demek istediğim sanırım anlaşıldı)

Gelelim asıl konuya. Ben yaklaşık 3 aydır arabasızım ve halen daha araştırmalarım devam ediyor. Bende dergi alırım, forumları takip ederim, fikir alış verişinde bulunurum lakin illa ki kendim gözümle görüp, elimle dokunup test etmeden nihayi kararı vermem. Aslında bu işler daha da ayrıntılıdır ama kafa karıştırmak niyetindede değilim. Sadece şunu tekrar belirtmek isterim ki bırakın fanatikliği ve gidin şu arabalara bir bakın... Bu 3 araç içerisinde tereddüt etmeden Laguna diyerek şahsi görüşümü bilgilerinize sunarım.

Kalın sağlıcakla.

• Ben C5 derim. Test sürüşü yaptım, 1.6 HDI motorun performansı gayet iyi, tasarım bence mükemmel, donanım tatmin edici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VolvoNokturn

Resimlerde değilde , galeride siyah bir laguna 3 incelemeden tipsiz diye eleştirmemenizi öneririm. Laguna yı test edince mi tipini beğeneceğiz diyenler. önce bir test sürüşü yapsınlar. Ne demek istediğimi anlayacaklar.

aynen katılıyorum. Lagunayı canlı inceleyip test sürüşü yapmadan kesinlikle karar vermeyin.
  • 1.sıraya passatı koyarım.2 sıra için lagunayla c5 arasında kalırım...
  • insignia gelecek yakında
    Bence opeli beklemeden kesinlikle hiç birini almayın passat ile arasında kıyas yaparsanız daha sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

insignia gelecek yakında
    Bence opeli beklemeden kesinlikle hiç birini almayın passat ile arasında kıyas yaparsanız daha sonra

+
  • Unmistakably German, citroen c5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 29 Mayıs 2008; 0:44:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

TAbiki passat.Gerçi c5 ile laguna dizel.yılda kaç km yaptığına göre değişir durum.Ama dizel alıp zarara uğrayacaksan tabiki passat.Dizel almaya karar verirsen ve passat'ı elersen ben laguna'yı öneririm

yılda hiç yapmasak 20bin - 25bin km yapıyoruz ve genelliklle senede bir yeniliyoruz bu yüzden ikinci eli iyi olan passat şu anda kafama yatmış durumda. ama sizlerin görüşüde benim için çok önemli.
    şu ana kadar görüşlerini yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • Passat daha kaliteli,daha prestijli,daha iyi motora sahip,ses yalıtımı daha iyi en basta VW
  • up
  • Laguna çok tipsiz.
    Passat bence bunlar arasında alınabilecek olan en iyisi sonuçta kendini kanıtlamış kaliteli bir araç.
    C5 o bir Fransız.
    Bir Insignia beklenebilir bence o da iddialı geliyor.
  • Bunların arasından f/p olarak kaguna derim.

Ancak ben Opel İnsignia nın beklenmesi taraftarıyım zira bnm gözümde inanılmaz estetik ve kaliteli bir araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamcıa

Passat daha kaliteli,daha prestijli,daha iyi motora sahip,ses yalıtımı daha iyi en basta VW

ses yalıtımı laguna kailetde laguna hocam abartma snde gerçi uzaklaşmışsın ama olsn
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.