Şimdi Ara

Yardım! Penceremde iki ayağı işaretli Güvercin buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda da dediğim gibi iki ayağında biri sarı diğeri mavi renkte halka var.Sakat mı bilmiyorum ama kaçmıyor uçmuyor şimdilik. Acaba bireysel sahibi var mıdır bu işaretlemelerin nedeni nedir? Bir de ne yer ne içer bu hayvan? Gece gece vicdan yaptım görüyon mu :/
     Yardım! Penceremde iki ayağı işaretli Güvercin buldum Yardım! Penceremde iki ayağı işaretli Güvercin buldum Yardım! Penceremde iki ayağı işaretli Güvercin buldum

• La ben onu bizim memlekete yollamıştım oraya nasıl gitti ya. Hocam bi zahmet geri gönderir misin pencereden dışarı elinle bırak yolu biliyo zaten o
  • Hocam tahminimce sahibi var büyük ihtimalle o ayağındakiler onun kimlik kartı gibi bir şey bir veterine götürüp sorun isterseniz
  • Sanıyorum daha önce bir hastalık geçirip veteriner de muayene olmuş.O sarı halkada numara var o numaradan sorgu yapılıyor olabilir istersen biraz araştırabilirsin.
  • Gözlüklü Kör kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sorayım yarın bakalım. Tabi yarına kadar yerinden memnun olmayıp gitmezse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPalpitations

Teşekkürler hocam sorayım yarın bakalım. Tabi yarına kadar yerinden memnun olmayıp gitmezse.
    Güvercinin sahibi var. Yanlış hatırlamıyorsam onlara bilezik deniyordu. Biri doğum tarihini içeriyordur diğeri de herhangi bir yarışmada derece falan yaptıysa eğer o yüzden takılmıştır büyük ihtimalle.
  • metinsemer kullanıcısına yanıt
    Yarista derecemi
  • Yarışta derece yaptıysa salmayın hocam. Bir dahaki yarışta siz kazanırsınız. Dh Güvercin Team
  • Bunun sahibi vat ve bu posta güvercini en az 50 lira eder bu
  • Değerli cins bi kuş olma ihtimali çok yüksek öyle ki güvercini arabayla takas eden insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasret62

Yarista derecemi

Yarışma ve yarış ikisini ayırt edemiyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsemer -- 7 Ağustos 2016; 7:04:40 >

• Ayagindakileri cikarip sokaga sal, ozgurlugune kavussun.
  • Harry nin posta g7vercini o. Hagrid e benden selamlar
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de salmayı düşündüm de kendi başına yaşayabilir mi ki bu hayvan doğada?
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Hahah okutsam mı napsam hocam acaba 😂😂 Şaka bir yana veterinere götürüyorum şimdi o ne yaparsa yapsın. Yalnız tek anladığım kuş oldukça sağlıklı besili falan ilk defa böylesini görüyorum iri yarı
  • I
    Rule the midnight air, the destroyer
    Born
    I shall soon be there, deadly mass
    I
    Creep the steps and floor, final darkness
    Blood
    Lamb's blood, painted door, I shall pass

So let it be written
    So let it be done
    I'm sent here by the chosen one
    So let it be written
    So let it be done
    To kill the first born pharaoh son
    I'm creeping death
  • Bi resim koysaydin.
  • Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
    Araba mı hocam nefsimi fazla zorluyorsunuz
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    Resim ekledim var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPalpitations

Hahah okutsam mı napsam hocam acaba 😂😂 Şaka bir yana veterinere götürüyorum şimdi o ne yaparsa yapsın. Yalnız tek anladığım kuş oldukça sağlıklı besili falan ilk defa böylesini görüyorum iri yarı

verme veterinere kardeş 150 liraya bile satılır bu sakın yapma.. kuş pazarına götür valla çok sağlıklı safkan posta bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.