Bildirim
Yardım! Penceremde iki ayağı işaretli Güvercin buldum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
La ben onu bizim memlekete yollamıştım oraya nasıl gitti ya. Hocam bi zahmet geri gönderir misin pencereden dışarı elinle bırak yolu biliyo zaten o -
Hocam tahminimce sahibi var büyük ihtimalle o ayağındakiler onun kimlik kartı gibi bir şey bir veterine götürüp sorun isterseniz -
Sanıyorum daha önce bir hastalık geçirip veteriner de muayene olmuş.O sarı halkada numara var o numaradan sorgu yapılıyor olabilir istersen biraz araştırabilirsin. -
Teşekkürler hocam sorayım yarın bakalım. Tabi yarına kadar yerinden memnun olmayıp gitmezse. -
Güvercinin sahibi var. Yanlış hatırlamıyorsam onlara bilezik deniyordu. Biri doğum tarihini içeriyordur diğeri de herhangi bir yarışmada derece falan yaptıysa eğer o yüzden takılmıştır büyük ihtimalle.quote:
Orijinalden alıntı: MrPalpitations
Teşekkürler hocam sorayım yarın bakalım. Tabi yarına kadar yerinden memnun olmayıp gitmezse. -
Yarista derecemi -
Yarışta derece yaptıysa salmayın hocam. Bir dahaki yarışta siz kazanırsınız. Dh Güvercin Team -
Bunun sahibi vat ve bu posta güvercini en az 50 lira eder bu -
Değerli cins bi kuş olma ihtimali çok yüksek öyle ki güvercini arabayla takas eden insanlar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasret62
Yarista derecemi
Yarışma ve yarış ikisini ayırt edemiyor musun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsemer -- 7 Ağustos 2016; 7:04:40 >
-
Ayagindakileri cikarip sokaga sal, ozgurlugune kavussun. -
Harry nin posta g7vercini o. Hagrid e benden selamlar -
Hocam ben de salmayı düşündüm de kendi başına yaşayabilir mi ki bu hayvan doğada? -
Hahah okutsam mı napsam hocam acaba 😂😂 Şaka bir yana veterinere götürüyorum şimdi o ne yaparsa yapsın. Yalnız tek anladığım kuş oldukça sağlıklı besili falan ilk defa böylesini görüyorum iri yarı -
I
Rule the midnight air, the destroyer
Born
I shall soon be there, deadly mass
I
Creep the steps and floor, final darkness
Blood
Lamb's blood, painted door, I shall pass
So let it be written
So let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written
So let it be done
To kill the first born pharaoh son
I'm creeping death -
Bi resim koysaydin. -
Araba mı hocam nefsimi fazla zorluyorsunuz -
Resim ekledim var zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: MrPalpitations
Hahah okutsam mı napsam hocam acaba 😂😂 Şaka bir yana veterinere götürüyorum şimdi o ne yaparsa yapsın. Yalnız tek anladığım kuş oldukça sağlıklı besili falan ilk defa böylesini görüyorum iri yarı
verme veterinere kardeş 150 liraya bile satılır bu sakın yapma.. kuş pazarına götür valla çok sağlıklı safkan posta bu
Benzer içerikler
- belden aşağısı olmayan insanlar nasıl tuvaletini yapar
- olmayan koku duymak
- hamam böceği yatağa çıkar mı
- arka kamerada çirkin çıkmak
- bağcılardan kadıköye nasıl gidilir
- black friday ne zaman 2024
- bim para sayma makinesi
- walmart dolandırıcılığı
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- elon musk roket
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X