Şimdi Ara

Yardım ? Protein tozu ve aynı anda Aminoasit kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 Aydır düzenli olarak haftanın 6 günü spora gidiyorum 1 gün üst 1 gün alt vücut çalışıyorum ve ve gerçekten memnunum 3 ay önce protein tozu almaya başladım spordan hemen sonra su ile 1 ölçek alıyorum, fakat aynı anda aminoasit almam zararlı olur mu ? iki besin takviyesini nasıl kullanmamı önerirsiniz ?

► Protein Tozu: Musclepharm Combat %100 Isolate Protein (Önerilen kullanım spordan sonra 1 ölçek) Ben spordan 1 ve 2 saat önce ton balığı veya tavuk yiyerek protein alıyorum
    ► Aminoasit: Multipower Amino 3400 ( Önerilen kullanım spordan sonra 6 tablet )

Kilom 76 ve boyum 1.83
    Bazılarınız sporda kendini gerçekten aşmış ve bu sorunları yaşamıştır belki bir fikir verebilirsiniz diye düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SC0RPION -- 7 Mart 2016; 15:44:11 >

• Hocam kullanabilirsiniz bir sıkıntı olmaz.Proteini spordan sonra kullanıyorsanız,aminoyu spordan öncede kullanabilirsiniz.
  • Obsession kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için Teşekkürler hocam, Aminoasidin protein oranı yüksek olduğundan aynı anda kullanmak problem olur diye düşündüm çünkü 3 ay önce fazla proteinden vücudumun her yeri kaşıntı yapmıştı ama bugün spordan önce protein tozu spordan sonra aminoasit kullandım yada bazı günler spor sonrası protein bazı günler aminoasit olarak devam edebilirim.. En sağlam ve etkili kombineyi bulmam lazım
  • Bir gün bu tozlardan öleceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.