Slm ; Elimdeki bilgisayarda Xp yuklu ve sata disk olmasına ragmen hdd çıkarılabilir gorunuyor.Driver yuklemeye normalde gerek kalmiyor ama bunun sebebini anlayamadim? Bios ayarindan veya driver'dan maynaklı birsey olabilir mi acaba? İsin riskinden korkmasam aslinda deneyecegim acaba gercekten çıkarırmı güvenli kaldır felan desem.Pek zannetmiyorum ama? Saygilar...
diski oradan kaldır deseniz de kaldırmaz korkmayın. ancak bu sorun sata disklerde yaşanıyor. xp altında ben 2 yıldan fazla bu şekilde kullandım herhangi bir sorun söz konusu değil içiniz rahat olsun. tamamen xp den kaynaklanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: cihantopuz
diski oradan kaldır deseniz de kaldırmaz korkmayın. ancak bu sorun sata disklerde yaşanıyor. xp altında ben 2 yıldan fazla bu şekilde kullandım herhangi bir sorun söz konusu değil içiniz rahat olsun. tamamen xp den kaynaklanıyor
sunu eklemek istiyorum formatlarken tam neydi hatırlayamadim f6 ya basıyorduk o zaman olmuyodu korkacak bir durum yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme