Herkese merhaba, Geçenler Xiaomi MiA3 64gb Adroid One telefonuma 64gb Samsung Evo+ hafıza kartı taktım. Fotoğrafları ve videoları karta aktardım. Sonra aktarılanlar görüntülenmemeye başladı. Bir kaç kez kapatıp açtım telefonu yine aynı sorun devam etti. Hafıza kartını çıkarıp taktım, uyumluluk sorunu vsdevam etmek için biçimlendirme yapmanız gerekiyor dedi ve ben bi an boş bulunup evet dedim. Ama sonradan jeton düştü telefonu kapatarak iptal ettim silme başlamadan. Daha sonra telefonu bilgisayara bağladım ama ilgili fotoğraf ve videolara DCIM dosyası altında veya herhangi bir dosya altında görünmedi. Telefon bağlı ya da telefonsuz micro SD kart okuyucu ile en az 4-5 tane hard disc kurtarma programı kullandım saatler süren derin kurtarma modlarını seçtim. Ama benim aradığım dosyalara ulaşamadım. İşin ilginç yanı aradığım medyalar duruyor açılmıyor, telefonda şu şekilde görünüyor: Yani aslında duruyorlar bir yerlerde. Desteklenmeyen medya diyor. Bu durumu nasıl çözerim? Lütfen yardım edin en az 2 yıllık arşivim uçtu gitti. Malesef google fotoğraflar otomatik yedeklemesi kapalıymış :( |
YARDIM! SD Kart taktım fotoğraf ve videolar gitti
-
-
Allah yardım etsin... Benimde 250gb uçtu 1900 liraya mal oldu...
-
Diskdigger programını da denediniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Exfat
Diskdigger programını da denediniz mi?Evet hocam çoğunu denedim. Sanırım DiscDigger da vardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: KayrabeyAllah yardım etsin... Benimde 250gb uçtu 1900 liraya mal oldu...
harddisc kurtarma merkezine mi verdiniz?
-
Eşimin abisine verdim. O'nun tandığı / iş yaptığı bir firma varmış onlar halletti.
-
Konu güncel, yardımlarınızı bekliyorum
-
hocam daha önce buna benzer olay başıma gelmişti. ücretsiz kurtarma programlarını denedim ya veriyi bozuk getiriyor ya da hiç getiremiyor. ben veri kurtarma merkezine gitmiştim. eğer veriler senin için çok önemliyse bi fiyat al derim zaten benim gittiğim yer kurtaramazsa hiçbir yer kurtaramaz https://datakurtarmahizmetleri.com/?gclid=CjwKCAjwrPCGBhALEiwAUl9X0_SiD5DecI-Z6EHLEi1ApfXk4HHU3QXihv8Lj8io_iFs3dMvuBKI7xoCnj8QAvD_BwE
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X