Bu sistem üzerine MSI R9 280 bir sorun yaşar mıyım bilgisi olanlara ya da önereceğiniz bir ekran kartı var mıdır? Anakart Fx serisi desteklediği için + olarak işlemci de alabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
yeni işlemci alma bence 280 al OC yaparsın işlemciye kullanabildiğini kullanırsın sonra işlemci ve anakartı beraber değiştirirsin.
Yani Akasa'nın 600w yeterli mi sizce Murat bey? Başka bir ekran kartı tavsiyeniz var mıdır? 700 TL ayırabilirim karta.
Güncel.
quote:
Orijinalden alıntı: CrimeX
Yani Akasa'nın 600w yeterli mi sizce Murat bey? Başka bir ekran kartı tavsiyeniz var mıdır? 700 TL ayırabilirim karta.
700 vermişken bunu al yada dediğim gibi 280 ' de kal
mesajın içeriği önemsiz onlar için bütün mesajlarımı eksiliyorlar. yönetimde mışıl mışıl uyuyor bu hareketin karşısında.
bunu yapan büyük ihtimalle Allaha inanmayan birisi çünkü çok büyük bir vebal bu bende hakkımı helal etmiyorum kesinlikle.
Çok anlamadığım için soruyorum elbetteki yanlış yönlendirilmek istemem ondan dolayı soruyu irdeledim. 280X biraz pahalı gibi İkinci el de göremedim. 280 alsam daha sağlıklı olacak 600w PSU ile sorun yaşamam sanırım?
quote:
Orijinalden alıntı: CrimeX
Çok anlamadığım için soruyorum elbetteki yanlış yönlendirilmek istemem ondan dolayı soruyu irdeledim. 280X biraz pahalı gibi İkinci el de göremedim. 280 alsam daha sağlıklı olacak 600w PSU ile sorun yaşamam sanırım?
hayır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme